top of page

Dubaji ingatlanbefektetés, azaz így legyen passzív bevételed pár tízezer forintból.


Ma nincs időm olvasni:

Az egyik legjobb útja annak, hogy valaki gazdaggá váljon és gazdag is maradjon az-az hogyha ingatlanokba fektet. Természetesen nem mindenkinek van meg ehhez a tőkéje, hogy kivitelezzen nagy ingatlanbefektetéseket több tízmillió forintból, több százezer eurórból, viszont fontos a témáról beszélni hiszen nem csak egy teljes ingatlant lehet már napjainkban megvásárolni, hanem különböző lehetőségeink vannak akár apránként is belépni az ingatlanpiacra és a mai napi írásom erről fog szólni, illetve készítettem erről egy részletes videót, amit a fenti gombon a "megnézem a videót róla" megnyomásával át fog téged vezetni a YouTube-ra, hogy megtekintsd a videót az alkalmazásról és működéséről. Fontos, hogy ne csak azt mutassam meg neked, hogy mi ez az alkalmazás amivel passzív jövedelemre tehetsz szert a Dubaji ingatlanpiacon havi szinten, hanem kontextusba állítsam különböző ingatlanbefektetésekkel és ezért a videó első felében a magyar ingatlanpiacról fogok beszélni, majd a külföldi ingatlanpiacról fogok beszélni és harmadjára fogom számotokra ezt az alkalmazást bemutatni. Az ÉletSuliban fogok még ezen kívül részletesen oktatást tartani a REIT-ekről is, ami a "részvénypiacos útja" az ingatlanbefektetéseknek és mivel ez egy nagyon részletes téma ezért ott fogom kifejteni számotokra. A részvénypiacról már két videót készítettem az ÉletSuliba, amit szeretettel ajánlok számotokra megtekinteni és folyamatosan bővítem ezt az anyagot, mint egy tanfolyamot. Hogyha be szeretnétek fektetni a részvényekbe ez a videóanyag egy nagyon egyszerű módja, hogy belépj a tőzsdézés világába, megvásárold az első részvényeid, saját magad kezeld a pénzed és megértsd, hogy mit csinálsz, hogyha végignézed a videó anyagomat erről. Természetesen mindent Konyhanyelven, ahogy már azt tőlem megszokhattátok :)


De miről is van szó?

A Közösségi Ingatlanfinanszírozás: Passzív Befektetési Lehetőség a Jövőben


A modern pénzügyi világban egyre többen keresik azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy tőkéjüket hatékonyan fektessék be anélkül, hogy folyamatosan aktívan kezelnék befektetéseiket. Az egyik ilyen új, innovatív és ígéretes módja ennek a célkitűzésnek a közösségi ingatlanfinanszírozás, amely a passzív befektetés előnyeit hozza el nekünk. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért jó választás a közösségi ingatlanfinanszírozás, és hogyan lehet passzívan részesedni az ingatlanpiaci hozamokból. Valamint körbejárjuk olyan témákat is, hogy hol érdemes ingatlant vásárolni Magyarországon? Milyen fajta ingatlanadók léteznek Magyarországon? Miért jó az ingatlanpiacon befektetővé válni? Mik az előnyök és hátrányok? Fontos szempontok említésre kerülnek az ingatlanvásárláshoz. Mit jelentenek a REIT-ek a részvénypiacon?


Mi is az a közösségi ingatlanfinanszírozás?


A közösségi ingatlanfinanszírozás egy olyan befektetési mód, amely lehetővé teszi, hogy több ember pénzét összegyűjtsék, és közösen fektessenek be ingatlanokba. Ezáltal olyan ingatlanokhoz juthatnak hozzá, amelyek egyébként magasabb tőkeberuházást igényelnének, és amelyek piaci hozamaival kedvezően lehet számolni. A közösségi ingatlanfinanszírozás online platformokon keresztül valósul meg napjainkban, ahol az érdeklődők és befektetni vágyók kiválaszthatják, mely ingatlanokba fektetnék be pénzüket.


A Passzív befektetés előnyei


Az egyik legvonzóbb aspektusa a közösségi ingatlanfinanszírozásnak a passzív befektetés és havi bevételszedés lehetősége. Miért is fontos ez? A passzív befektetés lényege, hogy a befektetőnek minimális vagy egyáltalán nincs szüksége folyamatos aktív részvételre vagy időráfordításra az ingatlanok kezelésében, tehát hátradőlhet... Nézzük meg, milyen előnyökkel jár a passzív befektetés a közösségi ingatlanfinanszírozásban:

  1. Idő- és energiahatékonyság: Az ingatlanok kezelése rengeteg időt és energiát igényelhet, amiről beszélek a YouTube videómban is, különösen ha egyénileg szeretnénk befektetni. A közösségi ingatlanfinanszírozásnál azonban a platformok már gondoskodnak a vagyonkezelésről, bérbeadásról és a mindennapi ügyekről, így a befektetőnek csak kevés vagy gyakorlatilag semmilyen időt nem kell ráfordítania az ügyek intézésére.

  2. Diverzifikáció: A passzív befektetés lehetővé teszi a portfólió diverzifikációját anélkül, hogy az egyes ingatlanokat közvetlenül meg kellene vásárolni. Ezzel csökkenthető a kockázat, mivel a befektetés eloszlik több ingatlan között.

  3. Szakértői kezelés: A közösségi ingatlanplatformok szakértői csapatai a befektetők érdekében dolgoznak. Ők értik az ingatlanpiacot hiszen van tapasztalatuk, a beruházási lehetőségeket, és az aktuális trendeket, így a befektetők nemzetközi piacokon is jelen lehetnek.

  4. Passzív jövedelem: Az ingatlanok bérbeadásából származó jövedelmet passzívan lehet elérni. Ez stabil bevételi forrást jelenthet hosszú távon, anélkül, hogy folyamatosan aktívan be kellene avatkozzunk....


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page