top of page
WFH Setup

MENTORÁLÁS, OKTATÁS

Grey Material
Blue Ocean Color Palette Your Story(1)_edited.png
IMG_9182.jpg

Minden oktatási csomagom úgy lett összeállítva, hogy a lehető legérthetőbben és leggyorsabban kiválaszthasd, hogy pontosan mire is van szükséged!

Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz életed legnagyobb személyes pénzügyi fejlődésére, akkor görgess lejjebb!


Online oktatások folyamán együtt haladunk az általad kitűzött céljaid felé. 
 


 

Kattints!

hogy elérd a kitűzött céljaid!

Fontos,

drfg

"A valóra vált nagy álmok mind apró lépésekkel kezdődtek, például egy csöpögő vízcsap elzárásával. Merj kis lépéseket megtenni! Fel kell mérned a felesleges kiadásaid forrását..."

Hogyan dolgozom?

Ész

A pénzügyi világban elengedhetetlen, hogy napi szinten észérvek alapján döntsünk, ezt a közös munka során is kamatoztatom, és megtanítom neked is azt, hogy pontosan milyen helyzetekben érdemes teljesen az eszedre hagyatkoznod.

Szív

 Az évek alatt gyűjtött tapasztalataim nagy részét annak köszönhetem, hogy szívből dolgozok. Nagyon fontos számomra, hogy több, és több fiatalnak segíthessek kiigazodni ezen a göröngyös úton. A pénzügyek rendszerezése, rendezése nem egyszerű feladat, igazán fontos megtanulni, hogy mikor is hallgassunk a szívünkre.

Lélek

Minden egyes tanítványommal a lelkem minden erejével azon vagyok, hogy együtt közösen sikereket érhessünk el. Az életben hatalmas lélekjelenlét kell mind magánéleti, mind pénzügyi döntések meghozatalához. Megtanítom neked, hogy legyél fókuszált hirtelen döntések során is.

Gray Yoga Class Sport Instagram Post(7).png