top of page
szakonyikiriszti.png

ÉLETSULI  SZEMÉLYES PÉNZÜGYI OKTATÓKLUB NŐKNEK

...hogy mi az ÉletSuli Klub?

Egy pénzügyi videó bank különböző befektetési és megtakarítási témakörökben, ami segít abban, hogy hogyan érd el a pénzügyi céljaidat nőként, anyaként, vagy szingliként.

Grey Material
Blue Ocean Color Palette Your Story(1)_edited.png

valóra váltani az álmaidat!

Itt az idő,

​Az ÉletSuli női pénzklub nem más, mint egy olyan támogató közeg, mely melegséggel, békével és szeretettel tölt el. Egy közeg, ahol biztonságban érezheted magad, és olyan nőkkel találkozhatsz, akik hasonló cipőben járnak, mint Te.

Egy hely, ahol a WOMEN POWER valóban jelen van!

Emellett professzionális szakmai tudással, élettapasztalatokkal és tippekkel is gazdagodhatsz!


A kiegyensúlyozott élethez, fontos egy stabil lelki, emberi és pénzügyi háttér is.

...ebben segít neked az ÉLETSULI Klub!


 

drfg

Ha szívünkre tesszük a kezünket, mi lehet annál nőiesebb, mint hogy anyagi biztonságban élünk és ki tudjuk bontakoztatni a női energiákat, ahelyett, hogy a számlákon aggódnánk?

 

Egy olyan világban, ahol a nők azzal találkoznak pénzügyi kérdésként a mindennapokban, hogy melyik sajt az olcsóbb, ahelyett, hogy az anyaságukat anyagilag nyugodt körülmények között megéljék, bevételüket megtanulják nem munkából megszerezni, stabilizálni anyagi helyzetüket, nyugdíjtervüket és korai nyugdíjazásuk megtervezni. Ha ezt a fajta a befektetéseket szorgalmazná a társadalom, nagyon sok gazdag nő élne közöttünk és ez nem is annyira bonyolult, mint elsőre hiszed!

 

Célom, hogy a női tanítványaimat az ÉletSuliban konyhanyelven megtanítsam a részvénypiac és egyéb befektetések működésére, portfólió építésére és a lehető legtöbb befektetési hiba elkerülése a profitmaximalizálás és a szabad élet érdekében. Ez arról is szól, hogy ne kerülj az anyagilag kiszolgáltatott nők közé, vagy ha már ott vagy, akkor hogyan mássz ki abból a mély árokból amibe beleestél.

IMG_9224_edited.jpg

Ez az oktatóklub arra ösztönzi és vezeti a női befektetőket, hogy felfedezzék a részvénypiacok világát, ingatlanokat, egyéb befektetéseket és megtakarításokat és megtanulják, hogyan használhatják a piaci lehetőségeket saját előnyükre. A videótár gyakorlatias útmutatást nyújt azoknak, akik szeretnék, ha a pénzük értük dolgozna helyettük, miközben aktívan nem vesznek részt a napi tőzsdei tevékenységekben. Az tanulóim betekintést nyernek a befektetések alapjaiba és gyakorlatába “a nők nyelvén”, a hosszú távú befektetési stratégiákba, és megismerik, hogyan építhetnek fel egy jól diverzifikált, stabil portfóliót, amely idővel növekszik és virágzik, mindezt anélkül, hogy nap mint nap követniük kellene a piaci ingadozásokat.

 

A klub célja, hogy megmutassa, a befektetések nem csupán a pénzügyi szakemberek és a férfiak kiváltsága, hanem mindenki számára elérhető eszköz lehet a jövőbiztosításban és a gazdasági függetlenség elérésében. Külön videókban foglalkozok a pénzügyi tervezéssel, a kockázatkezeléssel és a pszichológiai tényezőkkel, amelyek különösen fontosak lehetnek a női befektetők számára. Ezzel az oktatóklubbal a célom az, hogy inspiráljam és felvértezzem a nőket a tudással és eszközökkel, hogy magabiztosan és sikeresen léphessenek be a befektetések világába.

Mit tartalmaz?

+ 50 órányi anyag a megtakarításoktól a befektetésekig a nők nyelvén

A spórolásról és kezdetekről

Megtakarításokról és a bevételnövelésről (mellékállás, karrier, munkahelyváltás)

Befektetésekről (Pl. részvénypiac, arany, vállalkozások, alkalmazások, kriptovaluták)

Ingyenes privát blogbejegyzések

Zárt Facebook csoport egy támogató közösséggel

Exkluzív videós tartalmak, szakértői beszélgetések

Ingyenes letölthető munkafüzet (spórolás, tervező)

Lelki támogatás, őszinte tanácsok, önbecsülés megerősítése

+10 óra Kriptovaluta tanagyag

Marble Surface
Blue Ocean Color Palette Your Story(1).png
pic4.jpg

Itt az idő,

megváltoztatni az Életed!

Eleged van a pénzügyi nehézségeidből és nem érted, hogy miért nem jutsz egyről a kettőre? Miért nincs saját házad, hogyan legyél Te is gazdag, miképp ne kelljen negyven órát dolgoznod egy héten, hogy jól élj, miképp mehetsz hamarabb nyugdíjba, miért vannak sokkal gazdagabb emberek mint Te? Mit csinálnak jobban, mit Te?
El akarsz menni arra az álomnyaralásra? Külföldön új életet kezdeni? Vagy csak ki akarod vé
gre fizetni a hiteled és nem napról-napra élni?

A pénzügyi intelligencia egy tanulható dolog, de sajnos az iskolában ezzel nem találkozhattál...még csak egy csekk befizetését sem mutatták meg, hanem ott állt az ember fiatalon a postán és tanulta meg, és amikor azt mondta az amúgy sem kedves és türelmes postás néni, hogy akar-e állampapírt kötni, csuklóból elutasítottad, mert nem is értetted, hogy mik azok a kötvények és a néninek sem volt kedve elmagyarázni.


 

Miért pont nőket tanítok gazdagodni?

Napjainkban a nők sokkal kiszolgáltatottabb anyagi helyzetben vannak, mint a férfiak. Ez sajnos egy tény, nem egy feltételes helyzet. Nem beszélgetnek a kislányokkal otthon a szülők a pénzről és nem is arra ösztönzik őket, hogy maximalizálják a profitjukat. Ha csak azt az időszakot vesszük figyelembe, amikor egy nő szülni megy, akkor láthatjuk, hogy évekkel kevesebb tőkét tud keresni, kiszolgáltatottabb, és a végén kevesebb nyugdíja is lesz. Mert nem mer fizetésemelést kérni, megalkuszik azzal a munkahellyel, ahol egy fél órával előbb elengedik, hogy rohanhasson a gyerekért az iskolába és felvehesse a második műszakot otthon, hogy tisztaság és vacsora legyen. Ebben a kevesebb szabadidejében olyan pénzügyi döntésekkel találkozik, mint melyik sajt az olcsóbb a boltban és melyik mosópor az akciós, de azok a kérdések, amik a biztonságáról szólnának nem igazán kerülnek elé a mindennapokban. 

Három kérdést szoktam feltenni, amiből Te is el tudod dönteni barátosném, hogy szükséged van-e az ÉletSuli női pénzklub tudására:

1. Ha holnaptól nem keresnél pénzt, mennyi ideig élnél meg? Ha 1 év alatt szám a válaszod, akkor mindenképp itt a helyed!

2. Ha meghalna a párod vagy tartósan lebetegedne, akkor anyagi probléma lenne-e az életedben? Nagyon sok nő minimálbéren dolgozik és a férfinek a bevételéből és meg a család. Általában még arra se gondolnak a nők, hogy milyen előnyökkel jár egy közös bankszámla, házasság és közös ingatlan.

3. Szerinted több nyugdíjad lesz, mint egy férfinak? És ha nem, miből oldod meg a különbözetet?

Van egy rossz és egy jó hírem is!

Ha nem teszel ellene, akkor nem fog változni a helyzeted, ha igen, akkor pedig tudsz anyagi biztonságban élni!

Az ÉletSuli női pénzklub tudása teljes mértékben arra képez téged, hogy egy anyagi biztonságban elő nővé válj, ismerd a megtakarítási és befektetési lehetőségeid, amiről a banki ügyintézők véletlenül sem akarnak tájékoztatni téged, nehogy ne kapják meg a jutalékuk, mert jobb helyekre viszed a pénzed el!

Wooden Surface

Válassz egy előfizetéses csomagot és lépj be a sikeres nők klubjába!

 • ÉletSuli Személyes Pénzügyi Oktatóklub

  4 990Ft
  Havonta
  Kevesebb, mint napi 161 Forintba kerül neked így ez a pénzügyi tudásanyag klub
   
 • ÉletSuli Éves Előfizetés

  49 900Ft
  Évente
  Kevesebb, mint napi 137 Forintba kerül neked így ez a pénzügyi tudásanyag klub egy évre!
   
drfg

Képzeld el, milyen lenne, ha minden döntésedet szabadon hozhatnád meg, anélkül hogy más pénztárcájától függnél. Szuper, igaz? Na, ezért olyan fontos a pénzügyi függetlenség! Az ÉletSuliban megtanulhatod, hogyan érd el ezt a szabadságot lépésről-lépésre. Van itt még valami, amiről nem szívesen beszélünk, pedig fontos: a biztonság. Ha anyagilag a saját lábunkon állunk, sosem kell olyan helyzetben maradnunk, ami nem tesz jót nekünk. Az ÉletSuli facebook közösségében biztonságos környezetben beszélhetsz ezekről a kérdésekről, és kaphatsz támogatást. És hidd el, ez az önállóság nemcsak neked jó, hanem a környezetednek is. Az ÉletSuli tagjaként olyan példát mutathatsz a lányodnak vagy a húgodnak, ami inspirálja őket is a pénzügyi függetlenség elérésére. A jövőről se feledkezzünk meg! Az ÉletSuli segít megtervezni a hosszú távú pénzügyi céljaidat is. Senki sem akar örökké dolgozni (hacsak nem imádja), és jó érzés tudni, hogy van egy kis félretett pénzünk rosszabb időkre.

Miért csatlakozz az ÉletSuli Klubhoz?

Mert megérdemled, hogy minden kérdésedre választ kapj!
 

Mivel az ÉletSuli nem csak egy területre összpontosít a pénzügyek területén, így egy olyan pénzügyi oktatóanyag adatbázishoz lesz hozzáférésed, amit máshol csak milliókért tudnál beszerezni és rengeteg idődbe telne ezt a tudást több helyről összeszedni!

Én egy olyan pénzügyi oktatóklubot álmodtam meg, ami az élet több területére fókuszál!

Screenshot 2024-01-15 at 19-01-35 Girlboss Designer® Web Design (_girlbossdesigner) • Inst

Mit érdemes még tudnod?

Hogy a legjobb helyen vagy!
 

Fontos számomra a változatosság, és ezért nincs is havi tematika, hanem mindig a legújabb pénzügyi trendek és anyagok szerint haladva készítem az anyagokat, ezzel lehetőséget adva neked, hogy minél több területét lásd át a pénzügyeknek. Akár fiatalabb vagy, akár idősebb, itt találsz magadnak pénzügyi információ-csemegét!

Amennyiben kérdés merült fel benned, olvasd el a gyakran feltett kérdéseket.

"Mindenkinek ajánlom Kriszti anyagait, mert az alapvető lelki/mentális egészséges gondolkodással kezdve bevezet a pénzügy/vállalkozások/ befektetések rejtelmeibe, mindent megismersz minimum alap szinten, ami szóba jöhet. Szépen bemutatja a befektetések eszközeit, annak buktatóit -hogy ne te fizesd meg- hanem tanulj róla és légy okosabb, napról napra egyre jobban. Én rengeteget fejlődtem, mióta figyelem Kriszti munkásságát, vezetem a havi költségvetést, és már nem csak magamnak, hanem a családi kasszában is tudok felmutatni számokban merhető tudatosságot, előrelátást, tartalékokat és befektetéseket. Örök hála, hogy felnyitottad a szemem!"

Csonka-Huszl Anita

Vélemények

drfg

A klubhoz való csatlakozással, azonnal hozzáférsz 50 órányi pénzügyi oktatóanyaghoz, ami máshol akár 1.000.000 - 2.000.000 Forintba is kerülne, hogy ezt elvégezd és megszerezd ezt a tudást, hiszen nagyon sok pénzügyi szakember kínálja ezeket a tananyagokat,

de külön-külön kurzusokban.

Rengeteg szakmai anyag és könyv alapján keresztül készültem fel erre az oktatóklubra és üzleti tananyagok tömkelegét tanultam meg, mint pénzügyi szakember és közgazdász, így neked ez egy igazán gyors út lesz, hiszen a lényegre tapintok és már nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem, amit neked érthetően átadok!

 

Ezeket a videókat akár hanganyagként, podcastként is meghallgathatod, ha úgy tartja kedved, akár munkából utazás közben, edzések alatt, vagy házimunka közben is fejlődhetsz.

De az ÉletSuli oktató klub nem kerül neked havi százezrekbe, sőt még 50 ezer forintba sem kerül a havi díj…

A klubtagság mindösszesen 4990 Ft / hó, ami éves előfizetéssel 4.158 Forintra csökken.

 • Pontosan mi is az Életsuli?
  Az általam készített és esetleg más szakemberek interjú videói találhatók meg. Az ÉletSuli egy nagyon érdekes és értékes személyes pénzügyi/befektetési/vállalkotói videótár, hiszen mindenki talál benne magának egy értékes csemegét a pénzügyekről, mert szinte mindennel foglalkozom benne, ami a szakmai területem. Tehát találsz benne: 1. Spórolásról és kezdetekről tanagyagokat 2. Megtakarításokról 3. Bevételnövelésről (Mellékállás, Karrier, Munkahelyváltás) 4. Vállalkozásindítástól a fejlesztésig és nagy lépésekig 5. Befektetésekről (Pl. Részvénypiac, Arany, Alkalmazások, Vállalkozások, mit befektetések, Kripotvalukákról anyagokat) 6. Tagok által feltett kérdéseket/dilemmákat válaszolok meg pénzügyi szakember szemből! + 50 órányi videóanyag a megtakarításoktól a befektetésekig Egy videóbank, ami segít elérni a TE pénzügyi céljaidat Lehetőség válaszvideókra a Te Élethelyzetedről név nélkül Zárt VIP Facebook csoporttagság, ahol kommunikálunk F.I.R.E mozgalom pénzügyi oktatóanyagok Személyes anyagi célkitűzések elérése egy nyitott közösségbe Mit csinálj, ha a nulláról indulsz el, spórolási tippek Hogyan rakd össze az első néhány millió forintod útmutatás Takarékos élettippek a konyhától a ruhatárig Hogyan ne juss el a hitelig, vagy gyere ki belőle Miképp takarítsd meg az álomösszeged - spórolós hackek Figyelmeztetések a rossz befektetési taktikákra, csalásokra A befektetési intelligenciád és eszköztárad gyors növelése Befektetések gyakorlati megvalósítása és oldalak használata Infláció elleni lépések, vagyonmegóvás Hogyan utazz a takarékosan, de láss világot élettippek Ötletek arra, hogy miképp válj digitális nomáddá Magyarországon még nem ismert befektetések bemutatása Portfólió építésnek a mesterszintre emelése Karriervideók a maximális jövedelemért alkalmazottaknak Izgalmas befektetési alkalmazások bemutatása Harmónikus életszemlélet és pénzügyek egyensúlya Videók a háztartási költségek minimalizálásáról Életvezetési tippek a gazdagsághoz Pénzügyi ismeretek a való világ számára Vagyongyarapítási motivációk Részvénypiaci és Ingatlanpiaci oktatóvideók Passzív bevételszerzési lehetőségek Hogyan építs anyagilag birodalmat ötletek Tippek karriertranszformációkra Korai nyugdíj megvalósítás tervezés támogatása Ötletek arra, hogy miképp építs ki még egy lábat anyagilag Ötletek arra, hogy milyen vállalkozást indíthatsz Hogyan élj kevesebből, mint a legtöbb ember, és élvezd ezt Az Építés szakasza: Irány a százmillióig tervek Részletes leírások és további tippek minden oktató videónál Önbecsülés megerősítése a befektetési utadon Megismertetés a digitális nomád léttel, életstílussal Lelki támogatás a befektetések mellett +10 óra Kriptovaluta tanagyag a szakma egyik legjobbjától Ingyenes A Takarékos Milliomos Képző Munkafüzet Ingyenes munkafüzetek a tagoknak Ingyenes privát Blogok az ÉletSulisoknak Ez egy havi feliratkozós klubtagság, de ha akarsz akkor választhatsz éves előfizetést, amivel két havi tagságot megspórolsz évente, de van egy olyan tagság is, ahol havi egy oktatás is az ár része! Ez azoknak való, akik gyorsan szeretnének fejlődni a pénzügyeikben és szükségük van havi egy pénzügyi tájolásra! Bevallom nekem aranyat ért volna egy ilyen havi szakmai konzultáció a húszas éveim elején! Rengeteget spórolhattam volna vele! És sok pénzügyi hibát nem követtem volna el én sem, ha fogja valaki a kezem...
 • Bármikor lemondhatom az előfizetésemet?
  Igen. Ha úgy döntesz, hogy most nincs időd, akkor leiratkozhatsz, bár ebben az esetben biztosan kevesebbet fogsz a pénzügyi fejlődéseddel foglalkozni. Bármikor újra taggá válhatsz. Az előfizetéshez addig férsz hozzá, amíg nem jár le az 1 hónap! Az ÉVES előfizetésnél ez egy picit összetettebb, mert az évfordulódig érvényes, viszont, ha hamarabb lemondod, a befizetett összeg vissza nem térítendő!
 • Csak havi előfizetés létezik?
  Nem. Jelenleg két előfizetésből tudsz választani. Havi és az éves előfizetés között választhatsz kedvedre. Az éves előfizetést, annak ajánlom, aki jó ár-érték arányban szeretne ÉletSulissá válni, hiszen két havi díjat elengedek így, és havi 3-4 órát szeretne tanulni konstansan tanulni a pénzügyeiről, ami jelentősen előre tudja vinni az Életben!
 • Hogy működik a havi tagság?
  A havi tagsági díj egy hónapra érvényes, attól a naptól, amikor csatlakozol és a kártyádról az előfizetést a következő hónap ugyan azon a napján fogja levonni a biztonságos fizetési rendszer! Én nem tárolom a bankkártya adataidat, hanem egy külön szolgáltató rendszer intézi ezt, ami a weboldalamhoz hozzá van kötve! Ha megtörtént a fizetés a telefonodon és az asztali gépedről vagy akár a táblagépedről is tudod az ÉletSulit egy időben használni! A videók bent vannak a tananyagokban a legördülő menüben a kezdés gomb alatt fogod megtalálni az anyagokat!
 • Hogyan tudok belépni az ÉletSuliba?
  A www.szakonyikrisztina.hu oldalon fogsz rákattintani a kívánt ÉletSuli klubságra és a saját felhasználói felületedre belépni az e-maileddel, így már azonnal a fizetés után az ÉletSuli klub VIP menüpont alatt fogod elérni a tartalmakat, benne a sok-sok pénzügyi videóval és már neki is ugorhatsz a tanulásnak 0-24-ben hozzáférhetők a videók, így akkor állsz neki és a hónap azon a napján, amikor szeretnél! ​
 • Mennyi anyagot tartalmaz az előfizetés?
  Nagyon sokat! Már több, mint +50 órányi anyag van fent az ÉletSuliban a pénzügyek különböző területeiről! Ha ezt csak az órabéremre lebontom közel 2 millió forintot kellett volna azért fizetned, hogy ezt a tudást 1:1-be átadjam neked.Az egyik oka az volt az ÉletSuli létrehozásának, hogy nagyon sokan szerették volna tőlem ugyan azt a pénzügyi alaptudást megszerezni és én többet akartam adni a tanítványaimnak ár-érték arányban, és hajlamos voltam a tanórákat emiatt a tudásvágy-átadásom miatt akár másfél órákra is elhúzni, és be kellett lássam, hogy ennél okosabban is tudok oktatni én is és nagyon sokan kerestek meg, akik nem tudták megfizetni az oktatásomat és akartam egy olyan kedvező eszközt adni nekik, amiből tényleg borzalmasan olcsón tudnak tanulni az anyagi fejlődésükről a nulláról kezdve akár! Bnne van nem csak a szakmai tudásom, hanem a szívem és a lelkem is!
 • Az ÉletSuliból megtanulok a pénzzemmel bánni?
  Nem csupán az-az ÉletSuli célja, hogy megtanulj a pénzeddel bánni, megtakarítani, racionálisan dönteni, befektetéseket menedzselni és portfóliót építeni hanem az, hogy anyagilag a legrövidebb időn belül szabaddá válhass! Szabaddá időben, térben és mindenféle 8-17 munkahelytől mentesen élhess! Elkötelezett híve vagyok annak, hogy az emberek fel tudják építeni az életüket újra, vágyaikat, digitális nomáddá válhat bárki, mely sokkal több pénzt tud termelni neki, mintha bejárna valamilyen taposómalomba. Így a pénz mellett rengeteg vállalkozói téma is feldolgozásra kerül a Klubon belül.
 • Ki léphet be az ÉletSuliba?
  Bárki, akinek elég kellemetlen az anyagi helyzete, nem találja a helyét az életben, vagy egy nagyot akar előre lépni! Idegileg kimerült attól, hogy nem tudja fizetni a számláit, sz-rfej a főnöke, ideges és sok benne a nyomás az anyagi terhek miatt és úgy érzi egy taposómalomban van, pocsolyában ragadt. Aki körül nincsenek motivált emberek és mindig csak panaszkodnak körülötte a pénzről! Aki akar egy virtuális-pénzügyileg tudatos jó barátot, barátnőt, aki segít neki végre eligazodni az életben!
 • Ugyan azt tartalmazza az ÉletSuli, mint a könyveid?
  Nem. Természetesen az elmélet az nem változik, viszont az ÉletSuli egy gyakorlatias pénzügyi oktatóklub, ahova érdemes már a döntés pillanatában csatlakozni, amikor a gazdagság mellé teszed le a voksod.
IMG_9216.jpg

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

bottom of page