top of page
Coffee in Bed

VÉLEMÉNYEK

drfg

Minden vélemény, gondolat boldoggá tesz, és feltölt 100%-osan

Ti küldtétek

"Szia! Terveknek megfelelően haladok!
Köszönöm, hogy emlékeztettél. Az oktatáson kifejezetten az én igényeimnek megfelelő részeket vettünk át és tisztáztunk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy nagy témában a lehető leghamarabb aktív tudjak lenni. Az oktatáson külön figyelem volt fordítva még arra is , hogy éppen milyen tényezők befolyásolják az életemet, amiért extrán hálás vagyok. Érthető magyarázatok kaptam és pontos lépéseket dolgoztunk ki, ami a lehető legegyszerűbbé tette az első lépéseket."
Jánosi Berci

"Személyes trainingen vettem részt Krisztinél és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az Élet Sulis anyagokból sokat meg lehet tanulni, de ott Kriszti általánosságokról tud csak beszélni, ami nekem nem minden esetben volt a jelen helyzetemhez mért. A személyes traininggel azonban sikerült az Élet Suliban megszerzett tudásomat a saját helyzetemre finomhangolni. Senki ne a szent grált várja. Nem fogja egyénenként megmondani a tutit. Abban viszont sokat segít, hogy tisztán lássa az ember a jelen helyzetét, és nagyon sok hasznos tanáccsal lát el azzal kapcsolatban, adott helyzetből hogyan lehet a legtöbbet kihozni. Rövid időn belül visszahozta a tréning az árát."
Attila Danyi

"Azoknak ajánlom a Kiadom a könyvem! minikurzust, akik szeretnék kiadni a könyvüket úgy, hogy minimalizálják a befektetést és maximalizálják a profitot, de a minőség megmaradjon. Nekem már van egy e-bookom, de nyomtatott könyv kiadásába eddig még nem mertem belevágni, mert nem volt segítségem hozzá. Véleményem szerint ilyen kurzus nem létezik jelenleg a piacon, pedig már évek óta kerestem. Krisztina lépésről lépésre megtanítja nekünk a könyvírás folyamatait, komplett útmutatót ad a borító tervezéstől kezdve egészen az értékesítésig, nyomtatásig. Számomra a legnagyobb segítség az volt, hogy elmondja nekünk, hogy milyen szakemberekre lesz szükségünk, és kikkel dolgozott együtt, sőt a szakember gárdájának az elérhetőségét is átadja. Ebben a kurzusban Krisztina minden tudását megkaptam a magánkiadás terén, így bátran vágok bele a nyomtatott könyvem kiadásába. Köszönöm ezt a hasznos, gyakorlatias és hiánypótló tanfolyamot!"
Dr. Kovács Beatrix

IMG_9216.jpg

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

bottom of page