top of page

Az egyik kedvenc Kripto projektem

Ma az egyik kedvenc Kripto projektemről fogok számodra beszámolni, aminek nemrég volt egy sikeres mainnet upgradje és sikeres karbantartása a maiar exchangnek, ami megmagyarázza a hirtelen áremelkedést. Aki követ a YouTubeon az tudja nagyon jól, hogy erről a projektről már többször meséltem nem véletlenül. Az Elrond community által létrehozott metabonding rendszer az amiről utoljára meséltem nektek, de ezt a projektet a Kriptovalutákról Konyhanyelvenben is megtaláljátok az utolsó fejezetben. Számomra az egyik legérdekesebb újítás az volt 2022-ben, hogy ha az ember a Maiar pénztárcájában kamatoztatja az Elrondját, akkor további kriptovalutákat kap cserébe heti szinten, amit négy hétig lehet kigyűjteni.Saját magam már hónapok óta folyamatosan használom ezt a rendszert így azt mondhatom, hogy meg vagyok vele elégedve. Az alapjáraton 10-15 % Egold éves APY hozam mellé így még további hét kriptovalutából részesülök heti szinten, amik a következők:


QoWatt: A Web3-ra épülő és az Elrond által táplált, zöld energiát biztosító 1. francia EV-töltő szolgáltató

Utrust: A világ első kriptográfiai fizetési megoldása, amely azonnali tranzakciókat, vásárlóvédelmet és kriptopénzből készpénzre történő elszámolást kínál.

ZoidPay: Egy kriptolikviditási platform, amely lehetővé teszi az azonnali kártyakibocsátást bármely kereskedőtől történő vásárláshoz a legalacsonyabb díjak mellett.

Aerovek: Az Aerovek Aviation egy decentralizált társadalmi-gazdasági platform, amely bárki számára elérhetővé teszi a magánrepülést.

BHNetwork: A BHero Launchpad és a The Internet of Freelancers piactér platformja ugyanazon token, a BHAT irányítása alatt

Effort Economy: Olyan gazdaság kiépítése, amely MINDENKI számára minél több kereseti lehetőséget biztosít a játékok, a DeFi, az NFT és még sok más területén

Isengard: Az Isengard az Elrond NFT Universe egyik úttörője, amely a decentralizáció révén erőssé teszi a felhasználókat.


A kiclaimelt tokenekből egyébként 0,05 Cent értékben lehet swapolni.


Jelen pillanatban nincs új Launchpad projekt az Elrond rendszerében. Utoljára a Cantina Royale volt.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page