top of page
Fashion Model

Ingyenes Ebook

drfg

Szeretnél te is gazdag nő lenni?

Grey Material
Blue Ocean Color Palette Your Story(1)_edited.png
4434fb7619cdf340c8a3e163f7d45724.jpg

a pénzügyi függetlenséghez és 9 számjegyű vagyonhoz nőként

Útmutató

Biztos vagyok benne, hogy nem meglepő számodra sem az az információ, hogy a nők sokkal nagyobb anyagi kiszolgáltatottságnak vannak kitéve, mint a férfiak. Kevesebb fizetés, szerénynek sem mondható gyermekgondozási díjak, a nyugdíj is ugyan így alacsonyabb.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a nők sokkal kevesebbet tudnak befektetni és sokkal kevesebb befektetési lehetőségük van, mert a társadalom csúnyán néz egy nőre, aki mer a pénzről beszélni és ért hozzá. Nem egy beszélgetésben próbáltak engem a pénzhez semmit nem értő férfiak lenyomni, holott 6 könyves pénzügyi szerző, mesterdiplomás pénzügyi szakember vagyok, aki több száz embert segített már az elmúlt években meggazdagodni!

Kattints!

Rajtad a sor, hogy vagyont építs!
 

Sok nő álmodozik arról, hogy anyagi biztonságot teremtsen saját maga és a családja számára. Ez az útmutató azoknak a tudatos és többre vágyó nőknek szól, akik szeretnék elérni a 9 számjegyű vagyont Forintban, miközben a pénzügyi világban még kevés tapasztalattal rendelkeznek, hiszen erről sajnos nem tanítanak minket az iskolában. Pedig nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád!

...és én segítek neked ebben!
 

Hiszem és tudom, hogy a nők bármire képesek!
... csak van, hogy egy lökésre van szükség!

Treated Silk

Pénz=Biztonság

Ez az egyszerű és érthető útmutató segít neked megalapozni a te és a családod jövőjét is, biztosítva magadnak és a gyermekeidnek a kívánt életmódot, nyugdíjat és anyagi függetlenséget, hogy valóban az Életre koncentrálhass és megadhasd azt a stresszmentes, felhőtlenül boldog környezetet a gyerekeidnek vagy akár magadnak felnőttként, melyet Te nem feltétlenül kaptál meg, mikor szükséged lett volna rá… nem egy nő sírta el magát már emiatt előttem! Tudom, hogy sokakat érint ez a kényes de szívbemaró téma! Hiszen a pénz egyenlő biztonsággal a nemléte pedig bizonytalansággal! 

Marble Surface

A következő pár oldal elolvasása során -és bízom benne, hogy a későbbiekben is-, én leszek a legjobb pénzügyes barátnőd. 

Hogy miért mondom ezt? 

Mert Érted, Veled dolgozunk azon, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni a pénzügyeidből!

Tehát: csak őszintén!

Mire van szükséged, hogy elindulj az anyagi függetlenség útján kedves barátnőm?

Blue Ocean Color Palette Your Story(1)_e
879f83f634eeaebd021b5540feacfa99.jpg
IMG_9216.jpg

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

bottom of page