top of page
2022-ben a Financer a top 20 pénzügyi influenszer közé választott, és én vagyok az első nő a listán. Ezt mindössze egy év aktív munka után értem el. Képzeld csak el, hogy mire lehetsz képes a támogatásommal!

2022-ben a Financer beválasztott a top 20 pénzügyi influenszer közé, és én vagyok az első nő a listán. Mindezt egy év aktív munka után értem el. Képzeld csak el, hogy mire lehetsz képes a támogatásommal.

"A fejlődés gyakran sok energiát igényel, nem szeretnék ebből titkot csinálni." -Szakonyi Krisztina

 A Takarékos Milliomos Képző című könyv, 2021

A misszióm

Célom, hogy segítsek az embereknek jövőorientálttá és pénzügyileg függetlenebbé válni. Ez a két kulcsfontosságú lépés a boldogsághoz vezethet és gyorsabban elérheted az igazi életcéljaidat, mintha várnál a sült galambra, ami a szádba repül. A szükséges  pénzügyi stabilitás révén nyugodtabbá és kevésbé stresszessé válhat az életed. Lehet, hogy nem tartod magad materialista embernek, de még a napi ételhez is pénzre van szükséged, szóval, valljuk be, nem lehetünk boldogok üres hassal és májkrémes szendviccsel reggel, délben és este is, mert az egészségünk fogja megbánni hosszú távon. Vannak ilyen időszakok az ember életében, hogy csak az jut, de az a cél, hogy mindig jobb legyen. Több pénz segítségével jobb minőségű ételeket vehetsz a boltban, így technikailag hosszabb várható élettartamot vásároltál magadnak. Ez a valós modern világ, amin nehéz vitatkozni.

Tanulmányaim

2020 Osztrák pénzügyi mesterdipolma

- Diplomamunka a Kriptovalutákról és jövőjükről

További osztrák tanulmányok 2017-2021 között: Könyvelő, Tb ügyintéző, Egyetemi tanfolyam a pénzügyi menedzsmentről

2018 Gazdálkodási és menedzsment alapdiploma, nemzetközi menedzsment szakirány.

2015 Gazdasági Informatikus

2014 Logisztikus és Nemzetközi szállítmányozó

2014 Marketing

Pénzügyi és kriptovaluta szakértő, Szakonyi Krisztina - Fedezd fel a pénz és kriptovaluták világát velem!
Takarékos Milliomos könyv - Az új lökettel és külföldről hozott tudással átsegítelek a mélypontokon, hogy elérhesd rendkívüli életedet. Csak egy esélyed van, hadd segítsek neked az anyagi helyzet és életminőség javításában.

A már megjelent könyvem,
A Takarékos Milliomos Képző!  
Tudj meg többet...

bottom of page