top of page

Csodálatos idézetek.
Tőlem neked.

Ha van kedved másold ki ezeket a csodálatos idézeteket, mentsd le a képeket és oszd meg a Social Media felületeiden a barátaiddal, szeretteiddel. Egyetlen kérésem, hogy a nevemet tüntesd fel. Külön köszönöm, ha bejelölsz a képeken. Megtisztelsz vele.

Egyébként ezt a könyvet meg tudod vásárolni az ország számos pontján a könyvesboltokban, a weboldalamon, e-booként és hangoskönyvként is.

Oktatás

Legyen szó a kriptovalutákról vagy a személyes pénzügyeid rendbe hozásáról, nálam a legnagyobb szerencsédre végre jó helyen jársz, hogy megvalósíthasd a pénzügyi álmaidat.

Nálam egyaránt férfiak és nők is megfordulnak, mint tanítványaim. Sok sikeres üzletember, aki többet szeretne az élettől 40-es éveikben, valamit fiatal tudatos nők is járnak hozzám, hogy a személyes pénzügyeiket mestereljék vagy éppenséggel egy bombabiztos kriptovaluta tudással rendelkezzenek. Szeretném, hogy tudj róla: Minden ügyfelem személyes adatát a legnagyobb titoktartással és diszkrécióval kezelem.

Rosszul kezeled a pénzedet?

Nem jössz ki a  havi bevételedből?

A hónap végén üres a zsebed pedig sok pénzt keresel?

Nem tudatosan vásárolsz és nem sikerül gyarapítanod a havi megtakarításaidat?

Nem tudod miképp lehetne egy olyan ember gazdag, mint te?

Nem is mersz álmodozni milliókról a bankszámládon?

Meg szeretnél tanulni befektetni és vagyont építeni saját magad, bróker nélkül?

A hónap végén üres a számlád és hónapról-hónapra élsz, pedig mindig megfogadod, hogy másképp lesz?

Szeretnéd megtanulni miképp gyarapodj és vedd át a személyes pénzügyeid irányítását?

Rájönni arra, hogy hol rontod el az anyagi fejlődésed útján?

Érdekel a takarékos milliomos képző és annak gondolkozásmódjának teljes elsajátítása?

Érdekel egy profi véleménye arról, hogy miképp lehetnél a pénzügyeid mestere?

 

Személyes vagy online órámon megtanítom neked, hogy miképp lehet másképp élni és menedzselni a pénzügyeidet, hogy nagyobb anyagi biztonságban élhess a mindennapjaid során.

Inkább a kriptovalutákról szeretnél tanulni és általuk gazdagodni, de a következő kérdések járnak a fejedben?

 

 • Szeretnél kriptovalutákba befektetni, de fogalmad sincs, hogy hogyan kell befektetni és egy portfóliót felépíteni, majd kezelni a kripto pénzedet?

 • Biztonságosan szeretnél befektetni a kriptovalutákba de nem tudod, hogy melyik kriptovaluta alkalmazásokat merjed használni és letölteni a telefonodra vagy a számítógépedre?

 • Fel szeretnél készüli egy nagyobb összeget befektetni a kriptopiacon, de félsz attól, hogy egy rossz pillanatban vagy rossz kriptoprojektekbe fektetsz be és ezzel nagy tőkét veszítesz?

 • Nem tudod, melyik kriptovaluta alkalmzások a legjobbak a számodra, ahol a pénzedet tárolhassad?

 • Túl sok információ jön szembe veled nap, mint nap a kriptopiacon és zavaros az egész?

 • Úgy érzed, hogy segítség nélkül könnyen átvernének a kriptovaluták világában a csalók és a scammerek?

 • Nem érted azt, hogy egy digitális "valami", amit kriptovalutának hívnak, miképp tehet átlagembereket dollármilliárdossá és gazdaggá?

 • Nem tudod, hogy mi az a Metaverzum és nem érted, hogy az NFT-k mit jelentenek?

 • Szívesen válnál kereskedővé és próbálnád ki, hogy mi az a tőzsdézés?

 • Nem tudod, hogy mi a különbség kétfajta kriptovaluta között?

 

Ha hasonló aggodalmak merültek fel benned, akkor vagy egy szuper hírem a számodra. Magyarország egyetlen mesterdiplomával rendelkező kriptovaluta tanáraként ebben a témában megmutatom, hogy miképp ne verjenek át.

Gyere el és tanulj nálam! Írj egy e-mail nekem:

gainpuzzle@gmail.com és megbeszéljük, hogy neked mire van a leginkább szükséged, hogy megértsd ezeket a létfontosságú pénzügyi témákat.

Az én személyes célom egy olyan könyv a kriptovalutákról magyarul, mely könnyedén vezet be ebbe a világba a kezedbe kerülhessen. Most pont ezen dolgozom. Ennek a könyvnek a neve a kriptovaluta online kurzusom után, amit megvásárolhatsz itt a weboldalamon a shop-ban Kriptovalutákról Konyhanyelven lesz a neve. Valamint a legjobb kriptovaluta és személyes pénzügyi YouTuber -ek közé kerülni Magyarországon. 

*Pénzügyi tanácsadást nem végzek, nálam oktatás folyik egyénre szabottan, vagy csoportos oktatás.

Takarékosság idézetek

Takarékosság idézet "Használt dolgokat venni pénztárcabarát, de eladni olyanokat, amelyekre már nincsen szükséged, az sokkal jobban hangzik. Hány olyan holmid van, melyeket már évek óta nem használsz? Azok a lábbelik, a robotgép, a ruhák... Ha kíváncsi vagy, akkor rakj címkét a dolgaidra a dátummal, amikor utoljára használtad azokat! Lassan rá fogsz jönni arra, hogy amiket nélkülözhetetlennek gondoltál, mégse olyan hasznosak, mint korábban hitted és igazából csak porfogók. Léteznek emberek rajtad kívül takarékos milliomos gondolkodásmóddal, akik szívesen megvennék a használt holmidat az eredeti ár feléért." - Szakonyi Krisztina

"Használt dolgokat venni pénztárcabarát, de eladni olyanokat, amelyekre már nincsen szükséged, az sokkal jobban hangzik. Hány olyan holmid van, melyeket már évek óta nem használsz? Azok a lábbelik, a robotgép, a ruhák... Ha kíváncsi vagy, akkor rakj címkét a dolgaidra a dátummal, amikor utoljára használtad azokat! Lassan rá fogsz jönni arra, hogy amiket nélkülözhetetlennek gondoltál, mégse olyan hasznosak, mint korábban hitted és igazából csak porfogók. Léteznek emberek rajtad kívül takarékos milliomos gondolkodásmóddal, akik szívesen megvennék a használt holmidat az eredeti ár feléért."

- Szakonyi Krisztina

"Ha takarékos milliomos szeretnél lenni, akkor arra kell törekedned, hogy hosszú távon alacsonyak legyenek a költségeid, még akkor is, ha magasabb életszínvonalat is megengedhetnél magadnak. Mi, emberek azt hisszük, hogy ha többet keresünk, akkor többet érdemlünk és egy nagyobb autóval vagy egy nagyobb házzal szeretnénk ezt a világ tudtára adni és a saját vágyaink szomját oltani. Ettől érezzük magunkat valakinek, hogy elmondhatjuk, mink van, de azt elfelejtjük, hogy ettől mink nem lesz, ha túl korán vágunk bele." - Szakonyi Krisztina

takarákoság idézet "Ha takarékos milliomos szeretnél lenni, akkor arra kell törekedned, hogy hosszú távon alacsonyak legyenek a költségeid, még akkor is, ha magasabb életszínvonalat is megengedhetnél magadnak. Mi, emberek azt hisszük, hogy ha többet keresünk, akkor többet érdemlünk és egy nagyobb autóval vagy egy nagyobb házzal szeretnénk ezt a világ tudtára adni és a saját vágyaink szomját oltani. Ettől érezzük magunkat valakinek, hogy elmondhatjuk, mink van, de azt elfelejtjük, hogy ettől mink nem lesz, ha túl korán vágunk bele." - Szakonyi Krisztina
Idézet a pénzügyi takarékosságról "A „takarékos” szó negatív jelentéssel is rendelkezik, pedig kiút a szegénységből. Nézz szembe ezzel a démonnal, ezzel a szóval, amellyel nem akarsz eggyé válni, mert úgy gondolod, ha vállalod ezt az utat, ettől a naptól kezdve le kell mondanod mindenről, amit szeretsz és 30 évig nyomorult életed lesz. Minél szegényebb valaki, annál inkább azt mondja, hogy muszájból tesz így és még szégyelli is. Rossz a felfogás, a gazdag emberek is ott spórolnak, ahol tudnak, ez csak a középosztály téves felfogása, a „verjünk el mindent”." - Szakonyi Krisztina

"A „takarékos” szó negatív jelentéssel is rendelkezik, pedig kiút a szegénységből. Nézz szembe ezzel a démonnal, ezzel a szóval, amellyel nem akarsz eggyé válni, mert úgy gondolod, ha vállalod ezt az utat, ettől a naptól kezdve le kell mondanod mindenről, amit szeretsz és 30 évig nyomorult életed lesz. Minél szegényebb valaki, annál inkább azt mondja, hogy muszájból tesz így és még szégyelli is. Rossz a felfogás, a gazdag emberek is ott spórolnak, ahol tudnak, ez csak a középosztály téves felfogása, a „verjünk el mindent”." - Szakonyi Krisztina

Befektetések idézetek

Idézet a befektetésről "Ha minden hónapban félreraksz 20.000 forintot és 30 évvel számolunk, akkor infláció figyelembevétele nélkül 7,2 millió forintod lesz. Megéri 30 évig gyűjtögetni, mondhatni nem, igaz? Ebből még egy jobb kocsi sem jön ki. Egyébként, ha havi 20.000 forintot tettél félre a befektetési számládra és ez az egyre nagyobb összeg folyamatosan, havi szinten 6%-ot kamatozott, akkor 30 év múlva körülbelül 20 millió forintod lehetne. Ha lehetőséged van kicsivel többet megtakarítani, akkor az hosszú távon jelentős nyereséget fog hozni, a kamatszámítás matematikájából kifolyólag." - Szakonyi Krisztina

"Ha minden hónapban félreraksz 20.000 forintot és 30 évvel számolunk, akkor infláció figyelembevétele nélkül 7,2 millió forintod lesz. Megéri 30 évig gyűjtögetni, mondhatni nem, igaz? Ebből még egy jobb kocsi sem jön ki. Egyébként, ha havi 20.000 forintot tettél félre a befektetési számládra és ez az egyre nagyobb összeg folyamatosan, havi szinten 6%-ot kamatozott, akkor 30 év múlva körülbelül 20 millió forintod lehetne. Ha lehetőséged van kicsivel többet megtakarítani, akkor az hosszú távon jelentős nyereséget fog hozni, a kamatszámítás matematikájából kifolyólag."

- Szakonyi Krisztina

Befektetés idézet "A kamatos kamat esetében a már kamatozott összeg után kapsz kamatot. Értelemszerűen ezzel jobban jársz, nagyobb összeg után nagyobb nyereséged lesz. Idővel sokkal nagyobb összegeket fogsz keresni, de ha fenntartod a takarékos életmódot és élsz a lehetőségeiddel, akkor fokozatosan több pénzt tudsz befektetni, havonta akár több százezer forintot, így 30 év múlva akár milliárdos is lehetsz anélkül, hogy bármi elképzelhetetlen dolgot csinálnál." - Szakonyi Krisztina

"A kamatos kamat esetében a már kamatozott összeg után kapsz kamatot. Értelemszerűen ezzel jobban jársz, nagyobb összeg után nagyobb nyereséged lesz. Idővel sokkal nagyobb összegeket fogsz keresni, de ha fenntartod a takarékos életmódot és élsz a lehetőségeiddel, akkor fokozatosan több pénzt tudsz befektetni, havonta akár több százezer forintot, így 30 év múlva akár milliárdos is lehetsz anélkül, hogy bármi elképzelhetetlen dolgot csinálnál." - Szakonyi Krisztina

"Mit gondolsz, mit csinálnak a bankok a pénzeddel? Hát pontosan ugyanezt. Dolgoztatják, csak nem neked. Két utad van: vagy csak simán spórolsz, tehát pihenteted a pénzedet vagy befektetsz, ami azt jelenti, hogy elkezded a pénzedet dolgoztatni."

- Szakonyi Krisztina

befektetés idézet "Mit gondolsz, mit csinálnak a bankok a pénzeddel? Hát pontosan ugyanezt. Dolgoztatják, csak nem neked. Két utad van: vagy csak simán spórolsz, tehát pihenteted a pénzedet vagy befektetsz, ami azt jelenti, hogy elkezded a pénzedet dolgoztatni."
Befektetés idézet "Amikor valaki más kezeli helyetted a pénzedet, például egy bróker, akkor győződj meg arról, hogy van egy jó talicskád, mert el kell hozzá tolnod a nyereséged egy jó részét. Nagyon körültekintően kell választanod, nehogy a végén a megbízott gazdagodjon meg egyedül a te tőkédből. Még mindig nem kaptál választ a kérdésedre. „Rendben, elkezdek pénzügyekről tanulni, de hogyan fogok én ezzel havonta milliókat keresni?”

"Amikor valaki más kezeli helyetted a pénzedet, például egy bróker, akkor győződj meg arról, hogy van egy jó talicskád, mert el kell hozzá tolnod a nyereséged egy jó részét. Nagyon körültekintően kell választanod, nehogy a végén a megbízott gazdagodjon meg egyedül a te tőkédből. Még mindig nem kaptál választ a kérdésedre. „Rendben, elkezdek pénzügyekről tanulni, de hogyan fogok én ezzel havonta milliókat keresni?”

- Szakonyi Krisztina

"Mennyi pénzt tudsz jelenleg befektetni, vagy ha nem tudsz jelenleg, miképp tudnál egy reális havi befektethető összeget félretenni? Vagy mit tudnál tenni, hogy rövid időn belül pénzt keress? Mihez értesz? Írd össze kérlek!"

- Szakonyi Krisztina

Befektetés idézet

Külvilág idézetek

Női idézet "Én azt vallom: éljen a külvilágnak az, aki ráér ezzel foglalkozni. Fogadd el ezt a gondolkodásmódot az életed minden területén és ezzel létrehozod a biztonságosabb jövőd alapjait azáltal, hogy nem költesz napi szinten apró dolgokra. Ehhez csak egy cél kell és az akaraterő, hogy ezt el is érd." - Szakonyi Krisztina

"Én azt vallom: éljen a külvilágnak az, aki ráér ezzel foglalkozni. Fogadd el ezt a gondolkodásmódot az életed minden területén és ezzel létrehozod a biztonságosabb jövőd alapjait azáltal, hogy nem költesz napi szinten apró dolgokra. Ehhez csak egy cél kell és az akaraterő, hogy ezt el is érd."

- Szakonyi Krisztina

"Melyik képzeletbeli szemüvegedet tetted fel ma reggel? A matt feketét, amelyben minden olyan borongósnak tűnik és a világot borzalmas helyként, az életedet pedig olyan iszonyúnak mutatja? Vagy a csillogót, amely megmutatja, hogy az életed gyönyörű és telis-tele van lehetőségekkel, megoldásokkal és arra ösztönöz, hogy tovább haladj az utadon?"

- Szakonyi Krisztina

Idézet nőknek "Melyik képzeletbeli szemüvegedet tetted fel ma reggel? A matt feketét, amelyben minden olyan borongósnak tűnik és a világot borzalmas helyként, az életedet pedig olyan iszonyúnak mutatja? Vagy a csillogót, amely megmutatja, hogy az életed gyönyörű és telis-tele van lehetőségekkel, megoldásokkal és arra ösztönöz, hogy tovább haladj az utadon?" - Szakonyi Krisztina
Női idézetek "Amikor csak tehetem, többször használatos dolgokat szerzek be és hosszú távon gondolkodom. Ezek a kifizetődő választások. A gyermekednek pedig vehetsz mosható pelenkát, a konyhai papírtörlő helyett használhatsz mikroszálas törlőkendőt, ami akár sminkeltávolításra is alkalmas, ha kis darabokra összevágod. Nem kell drága hajformázókra sem költened. A titkos csodaszérumhoz mindössze 200 ml víz és 2 teáskanál cukor szükséges, ha nincs otthon hajsprayd, így simán összedobhatod. " - Szakonyi Krisztina

"Amikor csak tehetem, többször használatos dolgokat szerzek be és hosszú távon gondolkodom. Ezek a kifizetődő választások. A gyermekednek pedig vehetsz mosható pelenkát, a konyhai papírtörlő helyett használhatsz mikroszálas törlőkendőt, ami akár sminkeltávolításra is alkalmas, ha kis darabokra összevágod. Nem kell drága hajformázókra sem költened. A titkos csodaszérumhoz mindössze 200 ml víz és 2 teáskanál cukor szükséges, ha nincs otthon hajsprayd, így simán összedobhatod. "

- Szakonyi Krisztina

Nagy álmok idézetek

"A valóra vált nagy álmok mind apró lépésekkel kezdődtek, például egy csöpögő vízcsap elzárásával. Merj kis lépéseket megtenni! Fel kell mérned a felesleges kiadásaid forrását..."

- Szakonyi Krisztina

Idézet az álmokról "A valóra vált nagy álmok mind apró lépésekkel kezdődtek, például egy csöpögő vízcsap elzárásával. Merj kis lépéseket megtenni! Fel kell mérned a felesleges kiadásaid forrását..." - Szakonyi Krisztina
"A kisebb változások hosszú távon jelentős eredményeket hozhatnak, amennyiben szokássá alakítod azokat. Tudj arról, hogy Rómát sem egy nap alatt építették fel. A fenntartható életmódod kialakításának hosszú távú célodnak kell lennie és nem egy „próbáljuk meg két hétre” kilépésnek a komfortzónádból." - Szakonyi Krisztina

"A kisebb változások hosszú távon jelentős eredményeket hozhatnak, amennyiben szokássá alakítod azokat. Tudj arról, hogy Rómát sem egy nap alatt építették fel. A fenntartható életmódod kialakításának hosszú távú célodnak kell lennie és nem egy „próbáljuk meg két hétre” kilépésnek a komfortzónádból." - Szakonyi Krisztina

"Sok embert ismerek hatalmas vagyon birtokosaiként, akik folyamatosan futnak a mókuskerékben. A mentális egészségnek és a belső békének a pénz elé kell kerülnie. Értelmetlenül futni a pénz után nem egészséges, sőt, nem is kockázatmentes. A kiégés, a szenvedélybetegségek és a depresszió súlyos betegségek a felső vezetők körében, de ezek a problémák mindenkire hatással vannak, a pénztelenség tudatában is. Meg kell próbálnod elkerülni a kiégést, különben megölöd az összes motivációdat. Ha a földön minden pénz a tiéd, akkor sem leszel boldog és elégedett, ha a lelked lemaradt a „kengyelfutó gyalogkakukk viselkedésed” miatt."

- Szakonyi Krisztina

Álom idézet "Sok embert ismerek hatalmas vagyon birtokosaiként, akik folyamatosan futnak a mókuskerékben. A mentális egészségnek és a belső békének a pénz elé kell kerülnie. Értelmetlenül futni a pénz után nem egészséges, sőt, nem is kockázatmentes. A kiégés, a szenvedélybetegségek és a depresszió súlyos betegségek a felső vezetők körében, de ezek a problémák mindenkire hatással vannak, a pénztelenség tudatában is. Meg kell próbálnod elkerülni a kiégést, különben megölöd az összes motivációdat. Ha a földön minden pénz a tiéd, akkor sem leszel boldog és elégedett, ha a lelked lemaradt a „kengyelfutó gyalogkakukk viselkedésed” miatt." - Szakonyi Krisztina
Idézet az álmokról nőknek "Lehet, hogy most pont azt a kérdést tetted fel magadban, hogy mit is jelent ez a fajta mentális szívósság és miképp is juthatsz el oda te magad is. Az első lépés abból áll, hogy megértsd, a pánikolás soha nem visz előbbre. Próbálj meg nyugodt maradni, bármekkora viharral is nézel szembe, amely rohamosan közeledik feléd. Nyugodt elmével lehet a viharban életben maradni." - Szakonyi Krisztina

"Lehet, hogy most pont azt a kérdést tetted fel magadban, hogy mit is jelent ez a fajta mentális szívósság és miképp is juthatsz el oda te magad is. Az első lépés abból áll, hogy megértsd, a pánikolás soha nem visz előbbre. Próbálj meg nyugodt maradni, bármekkora viharral is nézel szembe, amely rohamosan közeledik feléd. Nyugodt elmével lehet a viharban életben maradni." - Szakonyi Krisztina

"Jól tudom, hogy türelmesnek maradni nem mindig egyszerű. Mindenki egyből meg szeretné kapni a jutalmát. Egy olyan világban szeretnénk élni, ahol egyik pillanatról a másikra talál ránk a szerelem, a boldogság és a gazdagság. Ugye milyen felemelő az az érzés, amikor hosszas várakozás és munka után kapjuk meg a megérdemelt jussunkat? A megfelelő pillanat kivárása a takarékos milliomos gondolkodásmód egyik legfontosabb tényezője." - Szakonyi Krisztina

Türelem idézet "Jól tudom, hogy türelmesnek maradni nem mindig egyszerű. Mindenki egyből meg szeretné kapni a jutalmát. Egy olyan világban szeretnénk élni, ahol egyik pillanatról a másikra talál ránk a szerelem, a boldogság és a gazdagság. Ugye milyen felemelő az az érzés, amikor hosszas várakozás és munka után kapjuk meg a megérdemelt jussunkat? A megfelelő pillanat kivárása a takarékos milliomos gondolkodásmód egyik legfontosabb tényezője." - Szakonyi Krisztina

Kreativitás

Kreativitás idézet "Ha bátor vagy és elég tehetséges, akkor vághatod, festheted magadnak a hajadat, megcsinálhatod a körmeidet, új szakmákat tanulhatsz és akár igazi üzletasszonnyá vagy üzletemberré is válhatsz a tudásod által. Léteznek igazán briliáns YouTube videók, ha valami újat szeretnél elsajátítani, ne habozz rajta! Szeretnélek figyelmeztetni, hogy lehetőleg csak olyat próbálj ki, ami veszélytelen és biztos vagy abban, hogy meg tudod azt valósítani." - Szakonyi Krisztina

"Ha bátor vagy és elég tehetséges, akkor vághatod, festheted magadnak a hajadat, megcsinálhatod a körmeidet, új szakmákat tanulhatsz és akár igazi üzletasszonnyá vagy üzletemberré is válhatsz a tudásod által. Léteznek igazán briliáns YouTube videók, ha valami újat szeretnél elsajátítani, ne habozz rajta! Szeretnélek figyelmeztetni, hogy lehetőleg csak olyat próbálj ki, ami veszélytelen és biztos vagy abban, hogy meg tudod azt valósítani." - Szakonyi Krisztina

Vásárlási szokások
idézetek

Idézet a vásárlásról "Legyél kevésbé lobbanékony a leárazási táblákra és rájössz, hogy plázák helyett a garázsvásárokban féláron is megkaphatod azt, amit szeretnél. Nem is emlékszem, mikor vettem utoljára teljes bolti áron ruhát, de megvan mindenem, amire szükségem van és elégedett vagyok magammal és az életemmel." - Szakonyi Krisztina

"Legyél kevésbé lobbanékony a leárazási táblákra és rájössz, hogy plázák helyett a garázsvásárokban féláron is megkaphatod azt, amit szeretnél. Nem is emlékszem, mikor vettem utoljára teljes bolti áron ruhát, de megvan mindenem, amire szükségem van és elégedett vagyok magammal és az életemmel." - Szakonyi Krisztina

Női vásárlás idézet "Az igazi játék csak itt kezdődik és ekkor lesznek a dolgok igazán érdekesek. Tisztában vagyok azzal, hogy fiatal nőként a hirdetések célpontja vagyok, amelyekkel befolyásolni próbálnak, hogy vegyek meg mindent, amit lehet, de én nem adom ilyen könnyen ki a pénzemet." - Szakonyi Krisztina

"Az igazi játék csak itt kezdődik és ekkor lesznek a dolgok igazán érdekesek. Tisztában vagyok azzal, hogy fiatal nőként a hirdetések célpontja vagyok, amelyekkel befolyásolni próbálnak, hogy vegyek meg mindent, amit lehet, de én nem adom ilyen könnyen ki a pénzemet." - Szakonyi Krisztina

"Ezzel a módszerrel egyszerre spórolhatsz a kiszállítás költségén, a vásárlásra szánt időn és energián, továbbá nem kell azon aggódnod, hogy valamiből kifogyna a készleted. A nagy készlet beszerzése először furcsa gondolat, de 10 doboz kávé úgyis elfogy és ily módon sokkal olcsóbban kapod meg. Természetesen ez egyszerre sokba fog kerülni, vagyis nagy összegnek tűnik, de legalább nem kell feleslegesen az interneten keresgélned és hetekig, akár hónapokig az alkalmi vásárlásokkal foglalkoznod, így kevesebbszer fogsz elcsábulni és felesleges dolgokra költeni, mert mindig lesz még valami, ami bekerül abba a fránya kosárba. " - Szakonyi Krisztina

"Ezzel a módszerrel egyszerre spórolhatsz a kiszállítás költségén, a vásárlásra szánt időn és energián, továbbá nem kell azon aggódnod, hogy valamiből kifogyna a készleted. A nagy készlet beszerzése először furcsa gondolat, de 10 doboz kávé úgyis elfogy és ily módon sokkal olcsóbban kapod meg. Természetesen ez egyszerre sokba fog kerülni, vagyis nagy összegnek tűnik, de legalább nem kell feleslegesen az interneten keresgélned és hetekig, akár hónapokig az alkalmi vásárlásokkal foglalkoznod, így kevesebbszer fogsz elcsábulni és felesleges dolgokra költeni, mert mindig lesz még valami, ami bekerül abba a fránya kosárba. " - Szakonyi Krisztina
"A nagy tételben vásárlás nem azt jelenti, hogy menj be a boltba és vegyél össze-vissza mindenből, amire nincs szükséged, méghozzá rengeteget. Figyelj a leárazásokra, keress olyan üzleteket, ahol általában kedvező árakkal várnak és ne vegyél meg csak azért valami számodra haszontalan terméket, mert azt éppen akciósként hirdetik meg. Olyan árucikkekre kell gondolnod, amelyekre napi vagy heti szinten ténylegesen szükséged van, mint például a tisztító és a tisztálkodószerekre." - Szakonyi Krisztina

"A nagy tételben vásárlás nem azt jelenti, hogy menj be a boltba és vegyél össze-vissza mindenből, amire nincs szükséged, méghozzá rengeteget. Figyelj a leárazásokra, keress olyan üzleteket, ahol általában kedvező árakkal várnak és ne vegyél meg csak azért valami számodra haszontalan terméket, mert azt éppen akciósként hirdetik meg. Olyan árucikkekre kell gondolnod, amelyekre napi vagy heti szinten ténylegesen szükséged van, mint például a tisztító és a tisztálkodószerekre."

- Szakonyi Krisztina

bottom of page