top of page
Laptop Writing

Hogyan indíts online vállalkozást anyaként?

szakonyikriszti.png

Ingyenes webinár
06.27. Csütörök 18:00

Az online vállalkozás indítása remek lehetőség arra, hogy anyaként rugalmasan dolgozhass otthonról, és közben értékes időt tölthess a családoddal. Na de persze ez nem olyan egyszerű...Ha te is gondoltál már rá, hogy milyen lenne, ha belevágnál egy ilyen izgalmas, de mégis sokszor ijesztőnek tűnő kalandba, akkor tarts velem!

Édesanyaként és vállalkozóként tudom a szépségeit és a nehézségeit is, ezért összeállítottam egy személyesebb, lépésről lépésre szóló útmutatót, hogy könnyebben elindulhass ezen az úton.

drfg

Mindig is arról álmodtál, hogy otthonod kényelméből a családdal jól összehangolható időbeosztásban dolgozhass, de  úgy érzed, hiányzik a stratégia, és nem vagy biztos abban, hogy hogyan válhat valósággá ez a vágyad?

Ha ez így van, akkor mindenképp tarts velem ezen az ingyenes webináron, hiszek segítek neked megtenni az első lépéseket az álmaid felé!

Csatlakozhatsz a sikeres digitális vállalkozó anyukák sorába, teremtsd meg a lehetőségét, hogy soha semmilyen munkát ne kelljen a családi életedhez igazítanod!

Miről lesz szó?

Work-life balance hogy csináld jól?

Mi a te utad? Hogyan találd meg azt?

Miért jobb, mint másnak dolgozni?

Hogyan légy motivált a nehéz időkben is?

Hogyan oszd be az időd, és dolgozz tartalmasan pár órát?

Hogyan oldd meg a gyermekfelügyeletet, hogyan foglald le a gyereket?

Wooden Surface

Köszönöm a bizalmad, találkozunk online 06.27-én :)

A webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Amennyiben más most kérdésed van, írd meg nekem nyugodtan, mert az előadás alatt nem lesz lehetőség kérdezni külön! Az előadás linkjét előtte küldöm, így kérlek mindenképp helyes email címet írj!

IMG_9216.jpg

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

bottom of page