top of page

Mennyi pénzt készíts elő egy külföldi nyaralásra?

Jajj... de elmennék én keletre, nyugatra, bejárnám a világot és látnék mindent is!

Kívánja sok ember ezt magának! Sokan, akik még a Balatonig sem jutnak el!


Szerencsére nekem már évek óta megadatnak hosszabb rövidebb utazások és az életem része az, hogy bepakolok egy kis táskába és uccu neki a nagyvilágnak! Akár egy jó hónapra is! Szerintem az egyik legnagyobb tévhit a nyaralások tekintetében az, hogy drágán kell utazni! Főleg, ha az ember még fiatal!


Persze, tudom nagyon jól, hogy ott vannak a kötelezettségeid, sőt... nem csak úgy osszák az embernek a szabadnapokat!


Nekem ez volt az egyik legfőbb indoka annak, hogy amellett döntöttem, hogy nekem bizony nem kell főnök. Utáltam kuncsorogni a szabadnapokért, és tudom, hogy sokan akik most olvassák ezt az írást, azok egyet tudnak vele érteni!


Szeretem azokat a helyeket, ahol bele lehet olvadni a helyiek közé, és mi Magyarok abban a ritka szerencsében vagyunk itt Európa közepén, hogy akár Olaszországba, Horvátországba, de még Bulgáriába is le tudunk kocsikázni, ha meg úgy tartja kervünk, akkor éppenséggel felszállunk egy olcsó repülőjáratra!


Na igen.. mondhatod... ha kapok szabadságot!


Az egyik legnagyobb szabadság szerintem az életben az, ha az ember bárhonnan dolgozhat, de ha még ez a luxus nem a tied, akkor javaslom, hogy lépj be az ÉletSuliba és tanulj a személyes pénzügyekről, vállalkozásokról és a befektetésekről, hogy minél hamarabb elérd ezt!


Ha még nem tartasz itt, akkor most szeretettel adom neked át ezt a pár ötletet most! Itt van 10 ingyen letölthető tipp, hogyan lehet olcsón utazni Európából tengerparti nyaralásra, beleértve néhány praktikus tanácsot is:
Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Комментарии


bottom of page