top of page

Gazdagító élet hozzáállás vállalkozóknak


Szeretek számotokra érdekes információkkal szolgálni és itt az ideje, hogy néhány gondolatot mutassak be számodra, amik a sikeres és motivált utadra visznek téged, ha a vállalkozói pályára törsz. Ezek az ÉletSuli elvei és ezekkel találkozhatnak többek között az érdeklődők, akik a 7 napig ingyenesen kipróbálható ÉletSuli tagjává válnak.

1. Az első gondolat, amit szeretnék kiemelni, hogy ne hozz döntéseket félelem alapján.

Igen, lehetséges, hogy rosszul fogod magad érezni, az emberek beszélni fognak rólad, és még akár arra is képes leszel, hogy elhidd, hogy nem fog valami számodra sikerülni. Ez a negatív gondolkodás nem fog előrébb vinni az álmaid megvalósításában, csak elveszi az energiádat a fontos dolgoktól.


2. Kezdj el magadnak dolgozni!

Tényleg negatív emberekkel kell együtt dolgozni? Mást gazdagítani? Megfelelni egy általad nem szeretett célnak? Nem arra biztatlak, hogy azonnal rúgd fel a jelenlegi életed, de ha nagyon eleged van, ideje leüni és átgondolni mit tudsz ellene tenni.


3. Hallgass, mintsem beszélj

Az emberekben egy dolog nincs meg manapság, mégpedig az aktív figyelem. Ha elkezdesz figyelni az emberekre ők is másképp fognak hozzád állni. Sokkal nyitottabbak lesznek feléd.


4. Fizesd meg az embereid!

Ha van egy embered, fizesd meg, mert motivált és megbecsült lesz. Ne dolgozz amatőrökkel együtt, mert nem leszel tőle jobb. Lehet pénzt spórolsz vele, de jobb hátradőlni és tudni, hogy valaki tényleg ott van és segít neked.


5. Ne csinálj mindent 1:1 pénzért

Sok dolog legyen, amit ingyenesen adsz vissza, mert ha órabérben méred a munkád korlátozod a sikereidet vállalkozóként.


6. Mondj igent!

Igen “de jó lenne ha”… Minél több igent mondasz, annál magasabbra kerülsz.

1.Tanít valami újat nekem? 2. Hosszú távon többet tudok vele keresni? 3. Kapok vele új kapcsolatokat?


7. Dizájnold meg!

Gazdasági hasznosság nélkül nem lehet senki sem vállalkozó, de fontos tudnod, hogy ha szereted csinálni és másokat is érdekel akkor leszel igazán sikeres. Tehát: Hasznosság, Szeretem csinálni, Másokat érdekel.


8. Leszarom tabletta! Vedd be még ma!

Sokan fognak utálni, ok nélkül. Ne legyen hatalmuk feletted, mert akkor olyat kell csinálnod amit nem szeretsz, annyi pénzért ami nem elég és addig amíg be nem töltöd a nyugdíj korhatárt, hogy aztán kapj egy kicsi nyugdíjat és azon szomorkodj mi lett volna ha. Az élet nem erről szól.


9. Ha van pénzed, még nem biztos, hogy kompetens vagy!

Alázat, tudás, önfejlesztés. Ezek az elengedhetetlen elemei annak, hogy a piac lássa azt, hogy te vagy a megfelelő szakember, aki ténylegesen segít nekik megoldani a problémájukat.


10. Oké, ha kicsit hátrébb lépsz!

Energiát akkor kell adni, ha tudsz adni. Vannak időszakok, amikor neked is fel kell magad töltened. Ilyenkor az a lényeg, hogy kapcsolj ki és foglalkozz magaddal! Megérdemled!


11. Minden munka szar!

Nem mindig boldogság továbbjutni a céljaid irányába. Nem lesz olyan munka, amit az élet minden pillanatában szeretni fogsz. Még ha komplett megváltoztatod a karrieredet, a gondolataidat, hozzáállásodat és az energiaszintedet nem tudod minden pillanatban 100%-on fenntartani és ez rendben van! Ettől még nagyon szeretheted amit csinálsz, de ne legyenek irracionális elvárásaid!

Jobban akarsz a befektetésekhez érteni? Akkor ezek a könyvek neked valók!Új vagy a pénz világában én nem tudod hol kezdd el, én igen!Át akarod látni a pénzügyeid? Itt vannak a tervezőim:

Vannak ingyenesen letölthető anyagaim is, válassz egyet a kedvedre!

Velem szeretnél tanulni, beszéljünk!Opmerkingen


bottom of page