top of page

15 karácsonyi ajándékötlet 5000 forint alatt pénzügyileg tudatos embereknek
A pénzügyileg tudatos követőimre szeretnék gondolni és ha még nincs meg az ajándékötleted a pénzügyileg maximalista, FIRE pénzügyi mozgalomban részt vevő, anyagi bőség és gazdagság felé tartó szerettednek, párodnak vagy saját magadnak, akkor itt van néhány szuper ötlet tőlem :)


1.Pénztárca vagy Kártyatartó: Stílusos és praktikus pénztárca vagy kártyatartó, amely segíthet a pénzügyek rendszerezésében. Ezt tényleg be lehet szerezni egy kisebb boltban is!


2.Bőség gazdagság hipnózis: -10% kedvezménnyel a KrisztiB10 promóciós kóddal.3. Pénzügyi Tervező: Készíts vagy vásárolj egy pénzügyi naplót vagy excelt, amely segít a céljainak nyomon követésében.
4. Befektetési Könyv: Olyan könyvet válassz, amely segíti a befektetések és pénzügyi tervezés megértését.


5. Pénzügyi Kalkulátor: Egy kompakt pénzügyi kalkulátor, amely segíthet a számításokban és tervezésben.


6. Pénzügyi Képzés: Adj ajándékba egy hónap ÉletSuli pénzügyi oktatóklubot egy szerettednek.7. Pénzügyi Podcast Feliratkozás: Keresd meg kedvenc pénzügyi podcastjüket és ajándékozd meg egy hosszabbított előfizetéssel.
8. Tartós Fogyasztások: Készíts egy kis ajándékdobozt, amely tartós fogyasztási cikkeket tartalmaz, például házi tisztítószert vagy újrafelhasználható bevásárlózacskókat.


9. Pénzügyi Témájú Mágneses Hűtőmágnes: Vicces vagy inspiráló pénzügyi üzenetekkel ellátott mágnes, ami mindig emlékezteti őket a pénzügyi célokra.


10. Karácsonyi Ajándék Készítő Készlet: Készíts egy DIY ajándék készítő készletet, amely tartalmaz minden szükséges eszközt egyedi ajándékok elkészítéséhez. Így a spórmájszternek spórolsz :)


11. Olvasmányos Pénzügyi Blogok vagy Könyvek: Ajándékozz meg egy könyvet vagy egy lista hozzáférési lehetőséget olyan pénzügyi blogokhoz, amelyeket élvezhet. Az ÉletSulinak is van egy VIP blogrésze, de akár egy magazinnal is kedveskedhetsz.


12. Házi Készítésű Gazdagság Hógömb: Készíts egyedi házi gazdagság hógömböt, amelyet szép üvegbe csomagolva adhatsz ajándékba.


13. Bitcoin: Melyik pénzügyileg tudatos ismerősödet nem tudod lenyűgözni, ha kap egy kis befektetést? :)


14. Ajándékutalvány: Akár egy bevásárlóközpontba, ahol ő választhat ruhát és azt vesz, amit akar.


15. Kávé: A tudatosan gazdagodó emberek inkább otthon kávéznak, spórolj meg neki egy havi kávékiadást, hogy befektethesse azt az összeget!Érdekel a pénzügyi tudatosság? Gazdag szeretnél lenni! Akkor az ÉletSuliban a helyed! Befektetések, Megtakarítások és vállalkozási ötletek szélet tárháza vár rád a pénzügyi videós oktatóklubban! És ajándékok is! Nézd meg az ingyenes anyagot!


Jobban akarsz a befektetésekhez érteni? Akkor ezek a könyvek neked valók!Új vagy a pénz világában én nem tudod hol kezdd el, én igen!Át akarod látni a pénzügyeid? Itt vannak a tervezőim:

Vannak ingyenesen letölthető anyagaim is, válassz egyet a kedvedre!

Velem szeretnél tanulni, beszéljünk!
Comments


bottom of page