top of page

Addig is van egy két ötletem, hogy mit tanulhatnál, hiszen van néhány ingyenes anyag a honlapomon, amihez máris hozzáférhetsz!

ÉletSulira fel!

Ha gyorsan akarod magad képezni a pénzügyekben és nagyon jó ár-érték arányban, akkor szeretettel várlak az ÉletSuli oktatóklubban, ahol rengeteg pénzügyi videót találsz, már több, mint harminc órányi értékes pénzügyi anyag van fent, és magadtól is tudsz már tanulni, így sok új dologra nyílik ki a pénzügyi látóköröd és ezekkel is tudunk akár már foglalkozni az első beszélgetésünkkor.

Mi lenne ha akár azzal kezdenénk, hogy van egy régen dédelgetett vállalkozói álmod, amit nem tudod, hogy valósíts meg? Én leszek a legnagyobb szurkolód :)

MINDEN FÉLELMEDET ELOSZLATJUK!

Tedd jobbá az Életed!

 Hogyan tudod átvészelni ezt a helyzetet? Hogyan tudod kialakítani a jövődet? Hogyan tudod magad megvédeni ebben az őrült, kiszolgáltatott pénzügyi helyzetben, amivel napjainkban találkozunk?

Szerintem ha elolvason a Tantárgy neve: ÉLET című könyvem, már rengeteget teszel a személyes pénzügyeid fejlesztéséért és MAGADÉRT!

Itt van az ingyenes betekintőanyag, ami egy komplett fejezet, olvasd el bátran!

Mi az infláció? Mi mozgatja a hátter szálakat? Mi van a közgazdaság tanban? Miért alakul így a pénz? hogyan Állnak az emberek a pénzhez?Milyen önvédelmi metódusok vannak? Milyen befektetési formák vannak? Mi az a portfolió? Hogyan tudja az ember védeni magát? Lufi-e a pénz? Miért érdemes és miért nem érdemes befektetni?

kriszti1.jpg
szakonyikrisztina.png

“Ritkán találkozom ilyen elhivatott tanárral és tényleg azt tanultam meg, amit az iskolában nem tanítottak. Krisztina komolyan, de játékosan tanított meg a kriptovalutákra. Végre elmúlt a félelmem, hogy rosszul cselekszem és bátran merek ezzel a tudással vagyont gyarapítani. Pont jókor jött az oktatása, hiszen nagy befektetésekre készülök és vele megértettem, hogy mi az amire figyelnem kell.” - Több hónapon át tanított magántanítványom

bottom of page