top of page

VÉLEMÉNYEK

gyik.jpg

GYAKORI KÉRDÉSEK

Bármilyen kérdés felmerül benned fordulj hozzám bizalommal!

Csak akkor vállalsz el, ha veszek kriptovalutákat?

 Nem. A személyes pénzügy és a kriptovaluták két teljesen különböző területeit képviselik a pénzügyeknek. A kriptovaluták csupán a befektetések egy részegységét jelentik. Mind a két területen oktatást végzek. Sőt, olyanokat is oktatok, akik csak vállalkozók szeretnének lenni és növelni a bevételeiket, termékeiket fejleszteni és erre koncentrálni, hogy később több pénzből fektethessenek be! Amennyiben egy diáknak nagyon nagyok a fekete foltok a személyes pénzügyeiben és előre látom azt, hogy emiatt a kriptovaluták világában is nagyobb veszélyek leselkednek rá, javasolni szoktam 1-2 óra személyes pénzügyi oktatást, mielőtt belekezdünk a kriptovalutákkal való ismerkedésbe, mert így a tanítványomnak lesz sokkal könnyebb megértenie a pénzügyeit és alkalmazni a tudását, hogy jobb befektető lehessen hosszútávon, ami elengedhetetlen a sikerhez! Abban az esetben, ha egy személyes pénzügyi órára jelentkező diák kéri azt, hogy tanulni szeretne a kriptovalutákról lehetőséget biztosítok neki ennek a megismerésére.

Ha adok neked 3 millió Forintot, akkor Te kezeled a pénzem?

Nem! Senkinek nem kezelem a pénzét és nem is fogom. Én arra tanítalak meg, hogy Te miképp legyél képes a saját befektetéseidet, mint péládul, állampapír, részvények, REITek, passzív befektetési oldalak, arany, kriptopénzek, decentralizált pénzügyi megoldások vagy bármi ami szimpatikus neked, bizonyos felületeken kezelni és miképp tudj saját magad döntéseket hozni a piacon és hónapról-hónapra pénzt befektetni. Nekem soha nem kell megadd egy oldalad jelszavát, sőt arra tanítalak meg, hogy hogyan kezeld a legnagyobb biztonságban a pénzeszközeidet!  Továbbá azt is megmutatom neked, hogy hogyan ne verjenek át téged ezeken a piacokon, hiszen nagyon sok csalás van a pénzpiacokon. Megmutatom neked a biztonságos alkalmazásokat. Nem muszály, hogy Kriptózz, hogy a tanítványom legyél! Ez csak egy a sok portfólió építési eszköz közül! De ha szeretnél, akkor én egy átverés mentesebb kriptózásra készítelek fel téged! A kriptovaluták világában az a pénz, amint nem te kezelsz, az nem a te pénzed. Ha valaki ezt kéri tőled akkor az 99,99 %, hogy átverés lesz.

Mi az az ÉletSuli?

A www.szakonyikrisztina.hu oldalon az én általam készített és esetleg más szakemberek interjú videói találhatók meg. Az ÉletSuli egy nagyon érdekes és értékes videó bank, hiszen mindenki talál benne magának egy értékes csemegét a pénzügyekről, mert szinte mindennel foglalkozom benne, ami a szakmai területem.

 

Tehát találsz benne:

1. Spórolásról és kezdetekről tanagyagokat

2. Megtakarításról

3. Bevételnövelésről (Mellékállás, Karrier, Munahelyvátás)

4. Vállalkozásindítástól a fejlesztséig és nagy lépésekig

5. Befektetésekről (Pl. Részvénypiac, Arany, Alkalmazások, Vállalkozások, mit befektetések, Kripotvalukákról anyagokat)

6. Tagok által feltett kérdéseket/dilemmákat válaszolok meg pénzügyi szakember szemből!

Ez egy havi feliratkozós klubtagság, de ha akarsz akkor választhatsz éves előfizetést, amivel két havi tagságot megspórolsz évente, de van egy olyan tagság is, ahol havi egy oktatás is az ár része! Ez azoknak valók, akik fejlődni szeretnének és szükségük van havi egy pénzügyi tájolásra.

Ha szeretnél ingyenesen betekinteni az ÉletSuli VIP-be, akkor töltsd le az ingyenes betekintő videómat az Ingyenes anyagok menüponban! De ne feledd, ez csak egy a rengeteg anyag és téma közül!

Miképp lehetek a diákod?

A legelső dolog, amire szükséged van az a motiváció. Olyan céltudatos személyekkel szeretek foglalkozni, akik tényleg változtatni akarnak a személyes pénzügyeiken, többletjövedelmet akarnak generálni, mellékállásból főállást csinálni, megtakarítani, befektetővé válni, anyagi szabadságot elérni, elérni egy nagy vágyat, mint például házvásárlás vagy a kriptovaluta ismereteiket szeretnék egy rövid idő alatt bomba formába hozni. Írj nyugodtan rám valamelyik Social Media oldalamon (Facebookon és Instagramon találsz meg, a honlap alján az ikonra kattintva át fog vezetni az oldalamra), vagy a gainpuzzle@gmail.com e-mail címen tudsz nekem üzenetet hagyni, kérlek add meg a számod, és visszahívlak!

Miben segít egy Life coach?

A life coaching olyan személyes fejlesztési eljárás, amely segít az embereknek céljaik elérésében és az életük általános javításában. A life coaching általában egyéni üléseken, telefonon vagy online platformokon zajlik, és a coachok segítenek az embereknek abban, hogy meghatározzák céljaikat, kitalálják, hogyan érjék el őket, és motiválják őket a céljaik elérésében. A life coaching nagyon hasznos lehet sokféle ember számára. Például a life coaching segíthet azoknak az embereknek, akik általános életcéljaikat szeretnék meghatározni, és nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Segíthet azoknak is, akik úgy érzik, hogy elakadtak az életük.

Ha befektetek ma 5 millió Forintot, mikorra lesz belőle 15 millió Forint?

Sajnos se jövőjós, sem pénzügyi tanácsadó nem vagyok, hogy ezekre a kérdésekre megfelelő szakmai választ tudjak adni. Közgazdász vagyok, pénzügyi mesterdiplomával és pénzügyi oktatást valamint mentorálást végzek, 1:1 és az ÉletSuliban is, hogy hogyan takaríts meg, hogyan növeld a bevételed, és arra tanítalak meg, hogy hogyan kezelj befektetési oldalakat saját magad és hogyan lehet racionálisan és kritikusan gondolkozni a pénzügyekről. Tőlem egy olyan pénzügyi tudást kapsz, amit te használhatsz utána a saját befektetési döntéseidben és élethelyzeteidben! Például: Miért mondhatsz nemet egy bankban a befektetési alapokra? Ilyen mindennapi pénzügyi tudással ruházlak fel, közben milliókat spórolok neked! Úgy fog rádragadni a tudás, mint huncut gyerekre a kosz a homokozóban! Ez a célom! Ha valaki azt mondja neked, hogy egy bizonyos konkrét pénzügyi hasznot el tudsz érni egy nagyon rövid időn belül egy bizonyos befektetéssel, az sajnos hazudik, mert senki nem tudja a jövőt előre tűpontosan prognosztizálni! Portfóliót építeni is meg tudlak persze tanítani, és megtaníthatlak, hogy miből választhatsz és mi a racionális a Te jelenlegi bevételedhez és az mit jelent neked mondjuk 10 év alatt... Vannak szép nyereségpotenciálok a kriptovaluták világában is persze, sokan ezzel keresnek meg, hogy passzív bevételt szeretnének elérni a kriptovalutákkal... de nagyon nagy veszélyek is leselkednek rád, amikkel tisztában kell, hogy legyél, mielőtt belekezdesz! A legelső dolog, hogy tanulj a kriptovalutákról, és erre szolgál például a 6 órás online oktatóanyagom, illetve az ÉletSuliba belépve azonnal 10 óra Kriptovaluta tanfolamhoz férsz hozzá költséghatékonyan, amely egy kényelmes és gyors módja a megfelelő kriptovaluta ismeretek elsajátításának. Sajnos túl sokan kerestek már fel akkor, amikor késő és nem tudom visszavarázsolni a pénzt a számlátokra... ezt néhány ezer forintból viszont megtanulhatod!

Hol tudom megvásárolni a termékeidet?

A www.szakonyikrisztina.hu oldalon a boltban találod a megvásárolható termékeimet. Itt tudsz bankkártyával fizetni vagy a PayPalon keresztül fog az alkalmazás fizetést engedélyezni és ha kifizeted a számodra érdekes könyvet, akkor 3-8 munkanapon belöl szálllítom ingyenes kiszállítással Magyarországon. Ha digitális terméket veszel ezeket is a boltban találod meg, és ezeket a fizetés után azonnal le tudod tölteni, tehát a munkafüzeteket, e-bookokat, online kurzusokat és az exceleket azonnal megkapod. Ha ÉletSulis szeretnél lenni, akkor elő kell fizetned rá és a fizetés után azonnal hozzáférsz az összes videóhoz!. Ha technikai gondod akadt a fizetésnél, akkor kérlek írj a gainpuzzle@gmail.com oldalra és segítek megoldani. Tudok vállalkozóknak is számlát kiállítani, oktatásról is, így kérlek ebben az esetben írj nekem! Ha esetleg az ország könyvesboltjaiban szeretnéd valamelyik könyvemet, hangoskönyvemet vagy valamelyik e-bookomat megvenni, akkor ezt megteheted. Menj be egy Libri-be, Lírába vagy ezeknek az online felületeire és voála'. :) De csak annyi is elég, ha beírod a keresőbe a nevem és már látod is, hogy hol elérhetőek a könyveim. Részletfizetést nagyobb összegeknél (5 óra feletti oktatás vagy mentorálás nálam tudsz személyesen kérni)

Egész évben kereshetlek?

Nem tudom előre megmondani, hogy éppen mekkora az érdeklődés nálam a tanulásra és mennyi a felvevő kapacitásom, hiszen sokat utazok és hagyok én is ki időszakokat a termékfejlesztésekre és a könyvírás is egy nagyon magányos sport! Ha éppen nem tudlak elvállalni, akkor várólistára teszlek és te leszel az elsők között, akit keresek, amikor már újra tudok veled foglalkozni! De ha megkeresel, biztos lehetsz benne, hogy fogsz kapni tőlem addig is feladatokat felkészülni és az anyagi lehetőségeidhez fogom szabni az oktatásodat is és nem terhelek rád olyan költségeket, amit nem bírsz teljesíteni!

Ha megveszem az online kurzust, akkor én azt le tudom tölteni?

Igen, abban az esetben, ha komolyan gondolod a felkészülést a kripto világában és megvásárolod a 6 órás Kriptovaluta Kurzust a boltból, akkor azonnal fogsz kapni egy értesítő levelet, melynek a linkjéből a kurzust azonnal le tudod tölteni, és a tied marad, így bármikor és bármennyiszer megtekintheted.  

Miről van szó a 15 perces ingyenes life coach beszélgetésen?

Minden egyes eset természetesen egyedi. Családi probléma, valaminek a feldolgozása, elengedése, párkapcsolati kérdések, új útkeresés, külföldi élet újrakezdése, teljesen mást akarsz csinálni mint eddig... Mind máshol állunk ezen a furcsa élet nevű úton. Ha éppen egy nagy kérdőjel van előtted, hogy merre is kellene menned, akkor tudok neked segíteni. 

hirlevel.png

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE!

Ne maradj le semmilyen olyan fontos infóról, ami megváltoztathatja az Életed!

bottom of page