top of page
szakonyikiriszti.png

ÉLETSULI  SZEMÉLYES PÉNZÜGYI OKTATÓKLUB NŐKNEK

Marble Surface
Blue Ocean Color Palette Your Story(1).png
pic4.jpg

Itt az idő,

megváltoztatni az Életed!

Eleged van a pénzügyi nehézségeidből és nem érted, hogy miért nem jutsz egyről a kettőre? Miért nincs saját házad, hogyan legyél Te is gazdag, miképp ne kelljen negyven órát dolgoznod egy héten, hogy jól élj, miképp mehetsz hamarabb nyugdíjba, miért vannak sokkal gazdagabb emberek mint Te? Mit csinálnak jobban, mit Te?
El akarsz menni arra az álomnyaralásra? Külföldön új életet kezdeni? Vagy csak ki akarod vé
gre fizetni a hiteled és nem napról-napra élni?

Miért olyan fontos, hogy mi, nők, anyagilag a saját lábunkon álljunk. Tudom, nem mindig egyszerű, de hidd el, megéri! És ne aggódj, nem vagy egyedül ezen az úton - az ÉletSuli női pénzügyi oktatóklub pont azért van, hogy segítsen neked ebben!

 

drfg

Képzeld el, milyen lenne, ha minden döntésedet szabadon hozhatnád meg, anélkül hogy más pénztárcájától függnél. Szuper, igaz? Na, ezért olyan fontos a pénzügyi függetlenség! Az ÉletSuliban megtanulhatod, hogyan érd el ezt a szabadságot lépésről-lépésre.

Grey Material
Blue Ocean Color Palette Your Story(1)_edited.png
IMG_9224_edited.jpg

valóra váltani az álmaidat!

Itt az idő,

​Az ÉletSuli nem más, mint egy olyan pénzügyi tudásmegosztó videós formátumú pénzügyi oktatóklub nőknek, mely a gazdagság útjára tereli őket. Egy közeg, ahol biztonságban érezheted magad, és olyan nőkkel találkozhatsz, akik hasonló cipőben járnak, mint te.

Egy hely, ahol a WOMEN POWER valóban jelen van!

Emellett professzionális szakmai tudással, élettapasztalatokkal és tippekkel is gazdagodhatsz!


A kiegyensúlyozott élethez, fontos egy stabil lelki, emberi és pénzügyi háttér is.

...ebben segít neked az ÉLETSULI Pénzügyi Oktatóklub!


 

Kattints!

...hogy mi az ÉletSuli Klub?

Egy pénzügyi videók széles tárházát felölelő pénzügyi oktatóklub, melyben olyan anyagok vannak, amik fontosak minden nő életében az anyagi biztonsághoz.

Mit tartalmaz?

+ 50 órányi anyag a megtakarításoktól egészen a befektetésekig

A spórolásról és az első pozitív anyagi döntésektől kezdve

Megtakarításokról és a bevételnövelésről (mellékállás, karrier, munkahelyváltás)

Befektetésekről (Pl. részvénypiac, arany, vállalkozások, alkalmazások, kriptovaluták)

Zárt ÉletSulis blogbejegyzések

Zárt Facebook csoport egy támogató közösséggel

Exkluzív videós tartalmak

Ingyenes letölthető munkafüzetek (spórolás, tervező)

Lelki támogatás, őszinte tanácsok, önbecsülés megerősítése

+10 óra Kriptovaluta tanagyag

drfg

Van itt még valami, amiről nem szívesen beszélünk, pedig fontos: a biztonság. Ha anyagilag a saját lábunkon állunk, sosem kell olyan helyzetben maradnunk, ami nem tesz jót nekünk. Az ÉletSuli facebook közösségében biztonságos környezetben beszélhetsz ezekről a kérdésekről, és kaphatsz támogatást. És hidd el, ez az önállóság nemcsak neked jó, hanem a környezetednek is. Az ÉletSuli tagjaként olyan példát mutathatsz a lányodnak vagy a húgodnak, ami inspirálja őket is a pénzügyi függetlenség elérésére.

Miért csatlakozz az ÉletSuli Klubhoz?

Mert megérdemled, hogy minden kérdésedre választ kapj!
 

Mivel az ÉletSuli nem csak egy területre összpontosít a pénzügyek területén, így egy olyan pénzügyi oktatóanyag adatbázishoz lesz hozzáférésed, amit máshol csak milliókért tudnál beszerezni és rengeteg idődbe telne ezt a tudást több helyről összeszedni!

Én egy olyan pénzügyi oktatóklubot álmodtam meg, ami az élet több területére fókuszál!

Screenshot 2024-01-15 at 19-01-35 Girlboss Designer® Web Design (_girlbossdesigner) • Inst

Mit érdemes még tudnod?

Hogy a legjobb helyen vagy!
 

 Akár fiatalabb vagy, akár idősebb, itt találsz magadnak pénzügyi információ-csemegét! Nagyon sok témában vannak fent pénzügyi oktatóanyagok és a sok videó közül biztosan Te is találsz kedvedre valót!

Amennyiben kérdés merült fel benned, olvasd el a gyakran feltett kérdéseket.

drfg

A jövőről se feledkezzünk meg! Az ÉletSuli segít megtervezni a hosszú távú pénzügyi céljaidat is. Senki sem akar örökké dolgozni (hacsak nem imádja), és jó érzés tudni, hogy van egy kis félretett pénzünk rosszabb időkre.

 

De hogyan is kezdj neki?

Ez a remek közösség pont azért jött létre, hogy segítsen nekünk, nőknek, eligazodni a pénzügyek világában. Itt megtanulhatod, hogyan kezdj el spórolni, befektetni, és hogyan hozz létre saját bevételi forrásokat. Az ÉletSuliban olyan nőkkel ismerkedhetsz meg, akik ugyanolyan cipőben járnak, mint te. Együtt sokkal könnyebb elindulni a pénzügyi függetlenség felé! Rendszeres találkozók, online kurzusok és személyre szabott tanácsadás várnak, hogy minden kérdésedre választ kapj. Szóval, drága barátnőm, itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást! Csatlakozz az ÉletSulihoz, és indulj el a pénzügyi szabadság útján. Hidd el, megéri! Nem csak magadért teszed, hanem mindazokért a nőkért is, akik majd a te példádat követik. Az ÉletSulival együtt erősebbek vagyunk! Gyere, csatlakozz hozzánk, és lépj az első lépést a pénzügyi függetlenséged felé.

 

Várunk szeretettel!

Wooden Surface

Válassz egy előfizetéses csomagot

 • ÉletSuli Személyes Pénzügyi Oktatóklub

  4 990Ft
  Havonta
  Kevesebb, mint napi 161 Forintba kerül neked így ez a pénzügyi tudásanyag klub
   
 • ÉletSuli Éves Előfizetés

  49 900Ft
  Évente
  Kevesebb, mint napi 137 Forintba kerül neked így ez a pénzügyi tudásanyag klub egy évre!
   
drfg

A klubhoz való csatlakozással, azonnal hozzáférsz 50 órányi pénzügyi oktatóanyaghoz, ami máshol akár 1.000.000 - 2.000.000 Forintba is kerülne, hogy ezt elvégezd és megszerezd ezt a tudást, hiszen nagyon sok pénzügyi szakember kínálja ezeket a tananyagokat,

de külön-külön kurzusokban.

Rengeteg szakmai anyag és könyv alapján keresztül készültem fel erre az oktatóklubra és üzleti tananyagok tömkelegét tanultam meg, mint pénzügyi szakember és közgazdász, így neked ez egy igazán gyors út lesz, hiszen a lényegre tapintok és már nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem, amit neked érthetően átadok!

 

Ezeket a videókat akár hanganyagként, podcastként is meghallgathatod, ha úgy tartja kedved, akár munkából utazás közben, edzések alatt, vagy házimunka közben is fejlődhetsz.

De az ÉletSuli oktató klub nem kerül neked havi százezrekbe, sőt még 50 ezer forintba sem kerül a havi díj…

A klubtagság mindösszesen 4990 Ft / hó, ami éves előfizetéssel 4.158 Forintra csökken.

"Mindenkinek ajánlom Kriszti anyagait, mert az alapvető lelki/mentális egészséges gondolkodással kezdve bevezet a pénzügy/vállalkozások/ befektetések rejtelmeibe, mindent megismersz minimum alap szinten, ami szóba jöhet. Szépen bemutatja a befektetések eszközeit, annak buktatóit -hogy ne te fizesd meg- hanem tanulj róla és légy okosabb, napról napra egyre jobban. Én rengeteget fejlődtem, mióta figyelem Kriszti munkásságát, vezetem a havi költségvetést, és már nem csak magamnak, hanem a családi kasszában is tudok felmutatni számokban merhető tudatosságot, előrelátást, tartalékokat és befektetéseket. Örök hála, hogy felnyitottad a szemem!"

Csonka-Huszl Anita

Vélemények

 • Pontosan mi is az Életsuli?
  Az általam készített és esetleg más szakemberek interjú videói találhatók meg. Az ÉletSuli egy nagyon érdekes és értékes személyes pénzügyi/befektetési/vállalkotói videótár, hiszen mindenki talál benne magának egy értékes csemegét a pénzügyekről, mert szinte mindennel foglalkozom benne, ami a szakmai területem. Tehát találsz benne: 1. Spórolásról és kezdetekről tanagyagokat 2. Megtakarításokról 3. Bevételnövelésről (Mellékállás, Karrier, Munkahelyváltás) 4. Vállalkozásindítástól a fejlesztésig és nagy lépésekig 5. Befektetésekről (Pl. Részvénypiac, Arany, Alkalmazások, Vállalkozások, mit befektetések, Kripotvalukákról anyagokat) 6. Tagok által feltett kérdéseket/dilemmákat válaszolok meg pénzügyi szakember szemből! + 50 órányi videóanyag a megtakarításoktól a befektetésekig Egy videóbank, ami segít elérni a TE pénzügyi céljaidat Lehetőség válaszvideókra a Te Élethelyzetedről név nélkül Zárt VIP Facebook csoporttagság, ahol kommunikálunk F.I.R.E mozgalom pénzügyi oktatóanyagok Személyes anyagi célkitűzések elérése egy nyitott közösségbe Mit csinálj, ha a nulláról indulsz el, spórolási tippek Hogyan rakd össze az első néhány millió forintod útmutatás Takarékos élettippek a konyhától a ruhatárig Hogyan ne juss el a hitelig, vagy gyere ki belőle Miképp takarítsd meg az álomösszeged - spórolós hackek Figyelmeztetések a rossz befektetési taktikákra, csalásokra A befektetési intelligenciád és eszköztárad gyors növelése Befektetések gyakorlati megvalósítása és oldalak használata Infláció elleni lépések, vagyonmegóvás Hogyan utazz a takarékosan, de láss világot élettippek Ötletek arra, hogy miképp válj digitális nomáddá Magyarországon még nem ismert befektetések bemutatása Portfólió építésnek a mesterszintre emelése Karriervideók a maximális jövedelemért alkalmazottaknak Izgalmas befektetési alkalmazások bemutatása Harmónikus életszemlélet és pénzügyek egyensúlya Videók a háztartási költségek minimalizálásáról Életvezetési tippek a gazdagsághoz Pénzügyi ismeretek a való világ számára Vagyongyarapítási motivációk Részvénypiaci és Ingatlanpiaci oktatóvideók Passzív bevételszerzési lehetőségek Hogyan építs anyagilag birodalmat ötletek Tippek karriertranszformációkra Korai nyugdíj megvalósítás tervezés támogatása Ötletek arra, hogy miképp építs ki még egy lábat anyagilag Ötletek arra, hogy milyen vállalkozást indíthatsz Hogyan élj kevesebből, mint a legtöbb ember, és élvezd ezt Az Építés szakasza: Irány a százmillióig tervek Részletes leírások és további tippek minden oktató videónál Önbecsülés megerősítése a befektetési utadon Megismertetés a digitális nomád léttel, életstílussal Lelki támogatás a befektetések mellett +10 óra Kriptovaluta tanagyag a szakma egyik legjobbjától Ingyenes A Takarékos Milliomos Képző Munkafüzet Ingyenes munkafüzetek a tagoknak Ingyenes privát Blogok az ÉletSulisoknak Ez egy havi feliratkozós klubtagság, de ha akarsz akkor választhatsz éves előfizetést, amivel két havi tagságot megspórolsz évente, de van egy olyan tagság is, ahol havi egy oktatás is az ár része! Ez azoknak való, akik gyorsan szeretnének fejlődni a pénzügyeikben és szükségük van havi egy pénzügyi tájolásra! Bevallom nekem aranyat ért volna egy ilyen havi szakmai konzultáció a húszas éveim elején! Rengeteget spórolhattam volna vele! És sok pénzügyi hibát nem követtem volna el én sem, ha fogja valaki a kezem...
 • Bármikor lemondhatom az előfizetésemet?
  Igen. Ha úgy döntesz, hogy most nincs időd, akkor leiratkozhatsz, bár ebben az esetben biztosan kevesebbet fogsz a pénzügyi fejlődéseddel foglalkozni. Bármikor újra taggá válhatsz. Az előfizetéshez addig férsz hozzá, amíg nem jár le az 1 hónap! Az ÉVES előfizetésnél ez egy picit összetettebb, mert az évfordulódig érvényes, viszont, ha hamarabb lemondod, a befizetett összeg vissza nem térítendő!
 • Csak havi előfizetés létezik?
  Nem. Jelenleg két előfizetésből tudsz választani. Havi és az éves előfizetés között választhatsz kedvedre. Az éves előfizetést, annak ajánlom, aki jó ár-érték arányban szeretne ÉletSulissá válni, hiszen két havi díjat elengedek így, és havi 3-4 órát szeretne tanulni konstansan tanulni a pénzügyeiről, ami jelentősen előre tudja vinni az Életben!
 • Hogy működik a havi tagság?
  A havi tagsági díj egy hónapra érvényes, attól a naptól, amikor csatlakozol és a kártyádról az előfizetést a következő hónap ugyan azon a napján fogja levonni a biztonságos fizetési rendszer! Én nem tárolom a bankkártya adataidat, hanem egy külön szolgáltató rendszer intézi ezt, ami a weboldalamhoz hozzá van kötve! Ha megtörtént a fizetés a telefonodon és az asztali gépedről vagy akár a táblagépedről is tudod az ÉletSulit egy időben használni! A videók bent vannak a tananyagokban a legördülő menüben a kezdés gomb alatt fogod megtalálni az anyagokat!
 • Hogyan tudok belépni az ÉletSuliba?
  A www.szakonyikrisztina.hu oldalon fogsz rákattintani a kívánt ÉletSuli klubságra és a saját felhasználói felületedre belépni az e-maileddel, így már azonnal a fizetés után az ÉletSuli klub VIP menüpont alatt fogod elérni a tartalmakat, benne a sok-sok pénzügyi videóval és már neki is ugorhatsz a tanulásnak 0-24-ben hozzáférhetők a videók, így akkor állsz neki és a hónap azon a napján, amikor szeretnél! ​
 • Mennyi anyagot tartalmaz az előfizetés?
  Nagyon sokat! Már több, mint +50 órányi anyag van fent az ÉletSuliban a pénzügyek különböző területeiről! Ha ezt csak az órabéremre lebontom közel 2 millió forintot kellett volna azért fizetned, hogy ezt a tudást 1:1-be átadjam neked.Az egyik oka az volt az ÉletSuli létrehozásának, hogy nagyon sokan szerették volna tőlem ugyan azt a pénzügyi alaptudást megszerezni és én többet akartam adni a tanítványaimnak ár-érték arányban, és hajlamos voltam a tanórákat emiatt a tudásvágy-átadásom miatt akár másfél órákra is elhúzni, és be kellett lássam, hogy ennél okosabban is tudok oktatni én is és nagyon sokan kerestek meg, akik nem tudták megfizetni az oktatásomat és akartam egy olyan kedvező eszközt adni nekik, amiből tényleg borzalmasan olcsón tudnak tanulni az anyagi fejlődésükről a nulláról kezdve akár! Bnne van nem csak a szakmai tudásom, hanem a szívem és a lelkem is!
 • Az ÉletSuliból megtanulok a pénzzemmel bánni?
  Nem csupán az-az ÉletSuli célja, hogy megtanulj a pénzeddel bánni, megtakarítani, racionálisan dönteni, befektetéseket menedzselni és portfóliót építeni hanem az, hogy anyagilag a legrövidebb időn belül szabaddá válhass! Szabaddá időben, térben és mindenféle 8-17 munkahelytől mentesen élhess! Elkötelezett híve vagyok annak, hogy az emberek fel tudják építeni az életüket újra, vágyaikat, digitális nomáddá válhat bárki, mely sokkal több pénzt tud termelni neki, mintha bejárna valamilyen taposómalomba. Így a pénz mellett rengeteg vállalkozói téma is feldolgozásra kerül a Klubon belül.
 • Ki léphet be az ÉletSuliba?
  Bárki, akinek elég kellemetlen az anyagi helyzete, nem találja a helyét az életben, vagy egy nagyot akar előre lépni! Idegileg kimerült attól, hogy nem tudja fizetni a számláit, sz-rfej a főnöke, ideges és sok benne a nyomás az anyagi terhek miatt és úgy érzi egy taposómalomban van, pocsolyában ragadt. Aki körül nincsenek motivált emberek és mindig csak panaszkodnak körülötte a pénzről! Aki akar egy virtuális-pénzügyileg tudatos jó barátot, barátnőt, aki segít neki végre eligazodni az életben!
 • Ugyan azt tartalmazza az ÉletSuli, mint a könyveid?
  Nem. Természetesen az elmélet az nem változik, viszont az ÉletSuli egy gyakorlatias pénzügyi oktatóklub, ahova érdemes már a döntés pillanatában csatlakozni, amikor a gazdagság mellé teszed le a voksod.
IMG_9216.jpg

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

bottom of page